INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - CHELSEA

Didier Deschamps regretă şi acum plecarea de la Juventus: „Nu a fost cea mai bună decizie”

Didier Deschamps regretă şi acum plecarea de la Juventus: „Nu a fost cea mai bună decizie”
Didier Deschamps regretă şi acum plecarea de la Juventus: „Nu a fost cea mai bună decizie”

Articol de - Publicat joi, 30 septembrie 2021 20:23 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 20:23

Franța va juca împotriva Belgiei în semifinalele Nations League, pe Allianz Stadium, din Torino. Didier Deschamps a vorbit despre perioada petrecută la Juventus și despre decizia de a părăsi clubul.

Selecționerul Franței regretă faptul că a plecat de la „Bătrâna doamnă” în acel moment și recunoaște că nu ar mai lua aceeași decizie dacă ar fi să dea timpul înapoi.

„Sunt fericit, voi revedea multe persoane pe care le-am cunoscut și care încă sunt la Juventus. Consider că acest club este a doua mea casă după cinci ani ca jucător și un an excelent în Serie B ca antrenor. Am decis atunci să părăsesc clubul. Privind în urmă, nu a fost cea mai bună decizie a mea. Face parte din experiență. Eram mai tânăr, mai impulsiv. Astăzi m-aș comporta diferit”, a spus Deschamps, la conferința de presă.

Deschamps a antrenat-o pe Juventus în sezonul 2006-2007, când a reușit s-o readucă în Seria A. „Bătrâna doamnă” fusese retrogradată în Serie B și penalizată cu 9 puncte din cauza implicării în „Scandalul Calciopoli” din 2006.

Fulgerător! Federico Chiesa a înscris un gol istoric în poarta lui Chelsea

Federico Chiesa (23 de ani) a deschis scorul în meciul dintre Juventus și Chelsea la doar 10 secunde de la startul reprizei secunde.

Tabela în meciul dintre Juventus și Chelsea, scor 0-0 la pauză, a fost deblocată imediat după startul părții secunde. Federico Chiesa a introdus balonul în plasa porții apărate de Edouard Mendy în minutul 45:10, la capătul unei acțiuni superbe. 

O pasă lungă din defensivă a fost deviată către Federico Bernardeschi, cu capul, de Adrien Rabiot. Bernardeschi a pasat elegant printre fundașii londonezilor pentru Chiesa, care venea lansat.

Gol istoric înscris de Federico Chiesa în Liga Campionilor 

Chiesa a introdus balonul în poartă exact la 10 secunde de la reluarea jocului. A fost cel mai rapid gol marcat în a doua repriză în Liga Campionilor de când Opta contorizează astfel de date, adică sezonul 2003/2004.

Cu reușita din această seară, Chiesa a ajuns la 5 goluri în ultimele sale 5 meciuri din Liga Campionilor.

Din octombrie 2020, când a ajuns la Juventus, Federico Chiesa a înscris 16 goluri în 49 de meciuri.

Juventus și campioana Europei fac parte din grupa H, alături de Zenit și Malmo. În prima etapă, Juventus a învins-o pe Malmo cu 3-0, iar Chelsea a câștigat la limită cu Zenit, 1-0.

Mai multe știri din Liga Campionilor: 

Ronaldo a atins o bornă istorică » Imagini spectaculoase cu Cristiano

Sub ochii lui Mircea Lucescu, Lewandowski a dat un nou recital! Cifre fabuloase pentru atacantul lui Bayern

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează