INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - MANCHESTER UNITED 2-1

Ferguson dezamagit: "N-am ştiut să gestionăm avantajul pe care l-am avut"

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Alex Ferguson, managerul lui Manchester United, crede că golul lui Rooney din debutul "sfertului" cu Bayern (1-2) i-a făcut echipei sale şi bine, şi rău.

 

Bine în sensul că "un gol marcat în deplasare reprezintă întotdeauna un avantaj în perspectiva returului şi a şanselor de calificare. Nu încape îndoială".

Rău pentru că "ne-am relaxat şi pe de-o parte am irosit alte ocazii mari, iar pe de alta am început să jucăm cu mingi înapoi deşi nu era necesar. Astfel, le-am permis germanilor să vină peste noi. Iar la golul doi primit am fost într-o confuzie totală".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  31 Martie 2010, 12:25

Daca Rooney inscria al doilea gol ,calificarea era decisa.Iar cand Sir a schimbat sistemul de la 4-3-3 la clasicul 4-2-2,Berbatov si Valencia nu au adus plusul pe faza ofensiva asteptat,ba din contra.ORicum MU are prima sansa ,insa putea sa fie deja calificata in semifinale daca trata meciul mai serios si era atenta la finalizare,in special in prima repriza.

 •  31 Martie 2010, 11:51

i think 'sir' wache another game...in the 2nd half MAN was not present :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează