INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - REAL MADRID 1-2

Ferguson, distrus! » Antrenorul lui United şi-a trimis secundul la conferinţa de presă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 09:52

Negru de supărare după eliminarea echipei sale din UEFA Champions League, Ferguson nici n-a apărut la conferinţa de presă. L-a trimis pe secundul Mike Phelan.

Antrenorul lui Manchester United a contestat vehement deciziile arbitrilor, care au distrus partida cu Real Madrid după ce Nani a fost eliminat în urma unei decizii discutabile.

"Sir Alex şi întreg vestiarul sînt distruşi. Nimeni nu înţelege ce şi cum s-a întîmplat. Eliminarea lui Nani a fost o decizie foarte drastică, poate incredibilă în acel moment al meciului", a spus Phelan.

Real Madrid a cîştigat returul cu Manchester United din UEFA Champions League, scor 2-1 şi s-a calificat în sferturile de finală. În tur, la Madrid, scorul a fost egal, 1-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
yo_yo
yo_yo  •  07 Martie 2013, 15:29

pt dobitocii care sustin ca rosu lu nani este la fel cu cel al lui cadu. Facem urmatoarele. nani sare cu mine si imi pune crampoanele in coaste apoi cadu va da voua peste bot cu gheata. Si dupa ce se incheie toate astea repetam actiunea asa ca sa va iasa din cap prostiile si sa vedeti dreaq obiectiv lucrurile. Idioti... Fotbalul e si sport de contact, nu se joaca peste tot ca in spania cu fetite in sorturi de baieti

whitecollar
whitecollar  •  06 Martie 2013, 16:47

toata discutia despre rosu e inutila. united are 1-0 in minutul 56, joaca acasa dar cu un om in minus. la scorul asta se califica. mou il scoate pe arbeloa si il introduce pe modric. cu alte cuvinte, esti in 10, realul are 6 mijlocasi (ronaldo, kaka, modric, alonso, khedira, ozil), 3 fundasi care nu participa deloc ofensiv si pe higuain. ce faci daca te numesti ferguson? culmea, nimic! stai si racnesti la arbitru cand tot ce trebuia sa faci e sa il scoti pe giggs si sa incerci sa il contrezi pe modric. sau, mai mult, il scoti pe giggs si pe van persie si bagi un mijlocas defensiv si un fundas. pai la faza golului de 1-1, modric mai avea timp sa isi aprinda o pipa...

vlad_condurache
vlad_condurache  •  06 Martie 2013, 13:31
Postat de alexo pe 06 Martie 2013, 12:52

Ai inteles gresit, sustin ca a fost rosu atat la Nani cat si la Cadu, cu mentiunea ca gravitatea faultului a fost interpretata subiectiv de media sportiva romaneasca.

Pai si asta te surprinde? De cand nu mai e presa romana cat de cat obiectiva nici ei nu mai stiu :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează