INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - CHELSEA 1-1 (3-4 DUPĂ PENALTY-URI)

Fernando Torres strică petrecerea lui Chelsea: ”Aşa nu merg mai departe!”

Torres a marcat 11 goluri în 49 de apariții la Chelsea în toate competițiile sezonului 2011-2012
Torres a marcat 11 goluri în 49 de apariții la Chelsea în toate competițiile sezonului 2011-2012

Articol de - Publicat marti, 22 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 22:00

Atacantul e dezamăgit că n-a fost titular în finală şi că managerul Di Matteo nu l-a trecut pe lista executanţilor la penalty-uri.

Bomba a picat chiar în mijlocul sărbătorii triumfului de la Munchen. Deşi a ridicat trofeul Ligii deasupra capului, Fernando Torres nu mai e dispus să continue la Chelsea în actualele condiţii.

Atacantul spaniol şi-a deschis sufletul într-un interviu acordat cotidianului As: "A fost o mare dezamăgire să constat că nu mă număr printre titulari în finală. Poate cea mai mare trăită pînă acum în carieră". Torres îi reproşează managerului Roberto Di Matteo inclusiv faptul că l-a omis de pe listă la loviturile de departajare: "Am vrut să execut, dar m-a dat la o parte".

Lăsat adesea pe bancă în cursul sezonului, "El Nino" susţine că a trăit destule momente în care s-a simţit "părăsit. Nu mă aşteptam să fiu tratat astfel". Iar acum vrea neapărat să ştie ce au de gînd conducătorii cu el: "Voi putea astfel să evaluez situaţia şi să văd dacă merită. Aşa eu nu merg mai departe".

58,5 de milioane de euro a costat-o pe Chelsea transferul lui Fernando Torres de la Liverpool, parafat în ianuarie 2011

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
blaustein
blaustein  •  22 Mai 2012, 09:59
Postat de tipsy pe 22 Mai 2012, 01:18

sunt absolut convins ca sunt declaratii scoase din context. mai mult ca sigur omul si-a exprimat o dezamagire normala, insa nu pe tonul acesta.

Da, stim cu totii cum fac ziaristii, baga umplutura la greu. Se pare ca Drogba va pleca, asa ca pana la un eventual transfer de top Torres va fi omul numarul 1 din atac. Cred ca poate face fata concurentei cu Romelu Lukaku :) pe care sper sa nu-l mai imprumute. Si mai e nevoie de niste jucatori de top ca sa te bati cu City si United.

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Mai 2012, 02:02

E o enigma foarte mare pentru mine transformarea lui Torres.

ramona_petri
ramona_petri  •  22 Mai 2012, 01:49

Nu'ti meriti banii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează