INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MAN. UNITED (23/29 APRILIE)

Finala din semifinală

Articol de - Publicat vineri, 11 aprilie 2008 00:00

Barcelona şi Manchester United erau percepute la debutul sezonului drept favorite la cîştigarea trofeului.

BARCELONA - “Avem jucători mai valoroşi”

Replica catalanilor n-a întîrziat. Samuel Eto'o visează numai la finală.

Modeşti şi în returul cu Schalke (1-0), catalanii au ieşit puternic la înaintare în conferinţa de presă de după meci. Thierry Henry s-a arătat extrem de bucuros că va da din nou ochii cu Manchester United şi e foarte încrezător în forţele Barcelonei.

"Lumea spune că englezii sînt favoriţi, însă eu am convingerea că ne vom ridica la înălţimea lor. Îi şi cunosc mai bine, pentru că i-am întîlnit de atîtea ori în Premier League", a punctat fostul jucător al Arsenalului.

Coechipierul Samuel Eto'o e chiar mai optimist: "Eu visez numai la finală. De ce să nu visez? Manchester United e o mare echipă, într-adevăr, dar şi noi sîntem foarte puternici. Oricum, avem jucători mai valoroşi decît ei". Iar Andres Iniesta promite: "Vom savura această semifinală. Va fi ceva de vis".

7 meciuri directe s-au jucat pînă acum între United şi Barca în cupele europene. Bilanţ: 2-3-2

MANCHESTER UNITED - “Le arătăm noi cine-i mai bun”

Alex Ferguson crede că United e "specială" şi va trece de Barca.

Duel de zile mari în penultimul act al Ligii. Sau altfel spus, finala din semifinale, ţinînd cont că Barcelona şi Manchester United erau percepute la debutul sezonului drept favorite la cîştigarea trofeului.

Alex Ferguson se vede în pole position. Învingător în ambele manşe ale "sfertului" cu Roma (2-0, 1-0), miercuri fără Ronaldo şi cu Rooney doar în final, managerul lui United e convins că-i va călca şi pe catalani în picioare (23/29 aprilie).

"Avem din nou o echipă specială la Manchester. Barcelona e un club minunat, dar vrem să mergem acolo şi să le arătăm catalanilor cît de speciali sîntem. Sînt încîntat la gîndul acestei întîlniri. Se anunţă două meciuri fantastice", a anticipat Sir Alex, convins că formaţia lui are anul acesta plusul de energie care i-a lipsit anul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei, pentru a trece de Milan.

În "dubla" cu Barca, Ferguson mizează inclusiv pe criza pe care o traversează adversarii. "Au probleme mari în acest moment şi am aflat că nu vor putea conta nici pe Puyol în prima manşă. Pentru noi e foarte bine aşa", a comentat managerul lui United.

11 victorii consecutive a obţinut United acasă în această ediţie a Ligii Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
 •  21 Aprilie 2008, 12:13

finala barcelona - liverpool.castiga liverpool

 •  20 Aprilie 2008, 02:42

Barca e cea mai buna echipa din lume in meciuri ca acestea cu man u barca face cel mai bun joc al ei .nam nici o indoiala ca barca va lua champions league iar fotbalul spaniol este cel mai bun din lume.unde vor sa vina cei mai valorosi jucatori de pe continent .la barca si la real madrid.visca barca

 •  19 Aprilie 2008, 14:17

pacat ca nu joaca puyol si ronaldinho, ii zdrobea barcelona, asa ii bat mai greu. la valoarea loturilor barcelona e mult peste man u iar manchester nu e obisnuita sa fie dominata asa cum o sa fie miercuri. barca va trage cu 3 supertunuri in apararea lui manchester - eto, henry si messi, or sa fie goluri multe!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close