INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FLORIANA - CFR CLUJ

FLORIANA - CFR CLUJ. Dan Petrescu s-a enervat pe aeroport și i-a șocat pe jurnaliști, la plecarea în Malta: „Nu înțelegeți nimic!”

Dan Petrescu, la plecarea în Malta // FOTO: Captură Pro X
Dan Petrescu, la plecarea în Malta // FOTO: Captură Pro X

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 12:28 / Actualizat marti, 18 august 2020 13:17

CFR Cluj, campioana României, a plecat azi spre Malta, unde va juca miercuri, de la ora 22:00, cu Floriana FC, în primul tur din preliminariile UEFA Champions League.

  • Floriana – CFR Cluj va fi liveTEXT pe GSP.ro, miecruri, de la ora 22:00
  • Meciul din turul II, cu Dinamo Zagreb se joacă într-o singură manșă, pe 25 /26 august.
  • Cel mai important lucru de reținut: CFR va continua în Europa League, dacă va fi învinsă în Ligă, indiferent de tur. Clujenii vor intra pe ruta campioanelor, urmând să întâlnească alte echipe eliminate din preliminariile UCL. Prezența în play-off-ul Ligii GARANTEAZĂ accesul în grupele Europa League

Campioana a avut emoții, aflând doar cu două ore înainte de decolare că poate pleca spre Malta, după ce zborurile din România au fost oprite. Înainte de a pleca, Dan Petrescu a analizat situația de la CFR Cluj și a prefațat duelul cu maltezii, avertizând că va fi un meci echilibrat.

FLORIANA FC - CFR CLUJ. Dan Petrescu șochează: „Șanse mici de calificare”

„Asta e problema fotbalului românesc. Sunt prea mulți specialiști care nu înțeleg fotbalul. Nu au jucat fotbal, nu au făcut nimic și își dau cu părerea. Dacă ar fi urmărit echipa din Malta, ar fi văzut că e o echipă foarte bună! De fapt, nu mergem în Malta, ci în America de Sud. Sunt 10 titulari străini și un maltez care joacă în națională. Nu are nicio treabă cu Malta. O să vedeți mâine 4 brazilieni, 3 argentinieni, un senegalez și doi italieni. 

1.13este cota la victorie a lui CFR Cluj. La calificare e 1.04

Va fi și un teren sintetic care nu ne avantajează. Nu e bun ca cel de la Astana, ci e foarte rău, ca cel de la Chiajna.  În plus, probleme lui CFR sunt enorme! Sunt foarte mari. Cei trei mijlocași care joacă în cupele europene nu sunt. Bordeianu e suspendat, iar Păun și Djokovic nu s-au refăcut după problemele avute (n.r. au teste de COVD-19 pozitive). Tot mijlocul lipsește! Omrani a făcut ruptură la antrenamentul de ieri, deci ne bazăm doar pe Rondon în atac. Avem probleme mari.

Șansele sunt egale. Maltezii sunt de 3 săptămâni în cantonament, au jucat trei partide de verificare. Îi știu foarte bine. E un singur meci și au șanse mari. Dacă era un duel tur-retur, aveam șanse mai mari. Așa, sunt mici”, a declarat Dan Petrescu la Pro X.

Aseară, la 00:30, m-a sunat prietenul Toni din Malta și mi-a zis că s-a dat o ordonanță prin care românii nu mai pot zbura în Malta. Eu ce să fac? Sunt antrenor. Nu doar fotbal, ci și viața e grea. Sper să se termine pandemia mai repede și să revenim la normal
-Dan Petrescu

VIDEO.  Prima mutare a verii la CFR Cluj! Campioana a transferat cel mai râvnit atacant al campionatului

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Antrenorul lui Dinamo Zagreb vrea un miracol și speră să scape de CFR Cluj „Nu-i excludeți pe maltezi!

EXCLUSIV Am aflat motivul răzvrătirii lui Djokovic! CFR Cluj, aproape de a-și pierde unul dintre cei mai importanți jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
2674698209236806
Zoltan Pop  •  18 August 2020, 19:12
Postat de Zoltan Pop pe 18 August 2020, 18:56

*** Feri draga aceasta echipa din Malta anul trecut a facut 3-3 cu Red Star Belgrad ..deci hai te rog ..mai bea o bere si discuta mai amanuntit cu Muzsi ..Lori..Ildi ..si seful vostru Cantor Zoli!!

De cind numele tau Feri draga este cuvint obscen si trebe banat ... Sper ca sti fotbalul este .cum este .. Deci sa nu sarim ultita inainte de hopa...stiu ca il uriti pe DP voi cei de la KVSC ..cauza o stim ..dar macar omul e direct si onest..nu ca Miriuta ..!!!!! Sper si stiu ca baetii vor face tot posibilul sa treaca de echipa Florilor???? ...daca nu ..viata merge inainte.... Acei jucatori 24 ..din care sa ales 11 ..sa joace ..sa rulat..sa jucat in 3 fronturi..si cred ca au jucat bine..in echipa lui DP joaca cei care sint in forma ..nu..cum zice dmna Reghe ..sau altii !!

markksson
markksson  •  18 August 2020, 19:12

Bocitoarea profesionista nu isi schimba stilul. Daca stergi Floriana si Malta din text, ai impresia ca CFR joaca acasa la Șahtior Donețk. La un moment dat, se va satura si soarta de atata cobit si Petrescu va avea motive sa boceasca, pe bune! Poate atunci va renunta sa isi ridice in slavi adversarii, indiferent cine sunt ei, si sa se concentreze pe ceea ce va face echipa lui pentru a castiga.

2674698209236806
Zoltan Pop  •  18 August 2020, 18:56
Postat de jooferenc1907 pe 18 August 2020, 15:01

Disimularea, vesnica nemultumire si vaicarelile au devenit specialitatea lui DP. Pai cine a cheltuit o caruta de bani pe trei echipe din care nu au fost rulati mai mult de 14 jucatori? Cine a cheltuit enorm intr-un campionat vai de el si a luat la mustata campionatul? Usor cu vaicarelilile ca dau in desuet. Pana in play-off , rezultatele la asemenea investii sunt obligatorii.

*** Feri draga aceasta echipa din Malta anul trecut a facut 3-3 cu Red Star Belgrad ..deci hai te rog ..mai bea o bere si discuta mai amanuntit cu Muzsi ..Lori..Ildi ..si seful vostru Cantor Zoli!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează