INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANGLIA

VIDEO Un fost atacant al lui Crystal Palace și Leeds a marcat cel mai rapid gol din istoria fotbalului! Unde joacă acum și câte secunde i-au trebuit

Golul secolului s-a marcat în Anglia / X CROYDON_FC
Golul secolului s-a marcat în Anglia / X CROYDON_FC

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 16:20 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 18:58

Ryan Hall (36 de ani), atacantul lui Croydon FC din campionatul semi-profesionist englez Southern Counties East League, a șutat de la centrul terenului și a deschis scorul în meciul cu Cockfosters (3-0), contând pentru London Senior Trophy. Reușita sa nu este omologată însă de Cartea Recordurilor!

2 secunde și 31 de sutimi i-au fost de ajuns unui fotbalist englez pentru un nou record mondial. Ryan Hall a decis să șuteze direct de la centrul terenului, imediat după fluierul de start al unei partide din London Senior Trophy!

Atacantul de 36 de ani l-a păcălit pe portar, care nu a putut împiedica mingea să intre în plasă. „M-am simțit din nou fotbalist adevărat", a declarat pentru The Sun fostul jucător al lui Crystal Palace și Leeds United, ajuns acum în Southern Counties East League, divizie de semiprofesioniști, a 10-a în piramida engleză.

Antrenorul aflat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Xavi, prins în „ofsaid”! Ce măsură va lua Barcelona?
SPANIA
Antrenorul aflat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Xavi, prins în „ofsaid”! Ce măsură va lua Barcelona?

Cartea Recordurilor: „Ce lovitură, fiule! Ce execuție!”

Ryan Hall a punctat pentru Croydon FC în confruntarea cu Cockfosters (3-0). „Mingea a intrat în poartă după 2,31 secunde, timp care înțelegem că ar reprezenta cel mai rapid gol din istoria fotbalului", a transmis clubul situat în nivelul considerat „non-league". Imediat, cei de la Croydon FC au contactat Guinness World Records pentru a înregistra uluitoarea performanță.

„Ce lovitură, fiule! Ce execuție!", a comentat un reprezentant al celebrei GWR. "Golul nu a fost fortuit, Hall dezvăluind că a reușit același lucru în Sunday League și a decis să-și încerce norocul la debutul său acasă, la Croydon", a scris același The Sun. Hall nu a jucat niciodată în Premier League, cel mai înalt nivel atins fiind în Championship: două meciuri pentru Crystal Palace între 2005 și 2008 și opt partide la Leeds între 2011 și 2013. Are și o selecție în naționala C a Angliei.

Nu s-a omologat nici recordul din Arabia Saudită

Hall a rămas, se pare, doar cu aceste laude, pentru că recordul său nu poate fi omologat! Motivul? A fos înscris într-o competiție neprofesionistă. La fel s-a întâmplat și cu reușita lui Nawaf Al Abed, ce a dat gol după 2,4 secunde, în meciul dintre Al-Hilal și Al-Shoalah, contând pentru Cupa Prințului Faisal bin Fahad.

În mod surprinzător, golul n-a fost recunoscut ulterior de FIFA, întrucât Al-Hilal a fost acuzată că a aliniat prea mulți jucători cu vârsta de peste 21 de ani!

Regretăm că deosebita calitate a golului nu poate fi premiată de Cartea Recordurilor, pentru că noi nu monitorizăm performanțele din afara fotbalului profesionist
comunicat oficial al Guinness World Records

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Tricourile echipei lui Radu Drăgușin se vând foarte bine. Pe ce loc se află în Europa și cât încasează Tottenham!
ANGLIA
Tricourile echipei lui Radu Drăgușin se vând foarte bine. Pe ce loc se află în Europa și cât încasează Tottenham!
Vrea ca arbitrii să fie duși la detectorul de minciuni! » Cine a făcut năstrușnica propunere
UCRAINA
Vrea ca arbitrii să fie duși la detectorul de minciuni! » Cine a făcut năstrușnica propunere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  21 Februarie 2024, 17:51

Daca vine Alonso la Liverpool, asta inseamna ca primele 4 clasate vor avea antrenori spanioli ! Guardiola, Arteta, Emery, Alonso...plus inca vreo doi pe la echipele de mai jos din clasament ! Psg la fel, spaniol, Luis Enrique ! Chiar sunt curios daca exista un jurnalist care stie sa ne explice de ce acest succes al spaniolilor, de ce marile echipe din anglia au succes cu ei si de ce apeleaza la antrenori din tara marilor rivali,la nivel de ligi !

aikin18
aikin18  •  21 Februarie 2024, 17:49

"Ryan Hall a decis să șuteze direct de la centrul terenului, imediat după fluierul final al unei partide din London Senior Trophy!" nici nu avea cum avand in vedere ca a sutat imediat dupa fluierul final...si mai sunteti si platiti!:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează