INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Fostul internaţional francez, Karembeu, a vorbit despre Steaua: "Se luptă pentru locul 2, Chelsea e favorita grupei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 21:42

Fostul mare jucător al celor de la Real Madrid, Christian Karembeu, a vorbit despre grupa Stelei din UEFA Champions League.

“Va fi o grupă tare. Cred că Chelsea este favorita acestei grupe, iar Steaua trebuie să lupte cu Basel, cred, pentru locul al doilea. Dar, după cum ştim, fotbalul ne rezervă surprize şi nu este nici un motiv să respectăm logica.

Nu putem vorbi despre statistici, Steaua a bătut-o sezonul trecut pe Chelsea. Totul se petrece pe teren. Ceea ce ne rezervă fotbalul sînt surprizele, iar noi iubim surprizele.

Cred că fotbalul românesc are numeroşi fotbalişti talentaţi. Ei trebuie să revină în Europa, sînt jucatori foarte talentaţi, cu calităţi.

Steaua este una dintre cele mai mari echipe din România şi să speram că poate fi o candidată serioasă în acest sezon de Liga Campionilor”, a spus Karambeu pentru Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
vasile_69
vasile_69  •  31 August 2013, 13:24
Postat de rolololol pe 31 August 2013, 08:24

Cand o sa ne dea 3 ai sa vezi de ce conteaza. Tu crezi ca aia joaca cu echipe insolvente acolo? E grea viata, in Bundesliga nu castiga nimeni pe banda rulanta(exceptia o cunoastem); la fel de bine pot sa urmeze 2-3 victorii

Stim cu totii ce inseamna fotbalul german, dar trebuie sa dam credit Stelei care joaca foarte bine si e antrenata de un om care cunoaste desrul de bine fotbalul din Bundensliga ca sa nu mai vb. de rezultatele Stelei care vin in cascade de doi ani incoace.Steaua are forta sa castige cu toate adversarele din grupa.Rezultatul slab cu Stuttgart a venit pe fondul unui experiment de-al lui Reghe, cand nu a mai facut asa ceva s-a vazut a castigat aproape de fiecare data !!! Shalke-Steaua 1-3 !!!

radu978
radu978  •  31 August 2013, 09:01

Si Schalke probabil pe locul 4. Ha ha.

rolololol
rolololol  •  31 August 2013, 08:29
Postat de steaua024 pe 31 August 2013, 01:34

Ii bate Steaua la Gelsenkirchen de le suna apa in cap, cu tot cu Boatengul lor. Special ma voi uita sambata 31 aug ora 19,30 cand va juca acasa cu Bayer Leverkusen. Probabil cineva de la Steaua va merge la Gelsenkirchen sa-i vada "la lucru". Nu glumesc: DACA JOACA ASA IN CONTINUARE CA IN PRIMELE 3 etape in Bundesliga, STEAUA SE DISTREAZA CU EI, CHIAR LA EI ACASA. Mi s-au parut mult mai slabi decat Stuttgart, acolo unde Steaua a obtinut un punct in E L. dupa ce I-a condus cu 2-1.......

daca tu crezi ca e relevant faptul ca nu au inceput bine atunci esti in eroare grav ai uitat poate ca vorbesti de alt campionat, nu maas mira daca Shalke ar bate la intr-o saptamana toate echipele din liga lui mitica

Vezi toate comentariile (16)
Comentează