INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - PYUNIK EREVAN

Fotbaliștii de la CFR Cluj, DEVASTAȚI: „Cea mai neagră seară! Depindeam de acești bani!”

Pyunik a produs surpriza și a eliminat-o pe CFR Cluj/ Sursă foto: Facebook@ Pyunik Erevan +8   FOTO
Pyunik a produs surpriza și a eliminat-o pe CFR Cluj/ Sursă foto: Facebook@ Pyunik Erevan

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 01:09 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 01:32

CFR Cluj a fost eliminată din turul I al prelimninariilor Ligii Campionilor. „Feroviarii” au pierdut în fața armenilor de la Pyunik Erevan (2-2, 3-4 după loviturile de departajare), „retrogradând” astfel în Conference League, acolo unde vor da peste Inter Club d'Escaldes

  • CFR Cluj va evolua în turul II din Conference League cu Inter Club d'Escaldes, o formație din Andorra.  Turul e pe 21 iulie, la Cluj, returul fiind o săptămână mai târziu.

Cristian Bălgrădean și Ciprian Deac și-au găsit cu greu cuvintele la interviurile acordate la finalul meciului. Cei doi „veterani” din tabăra campioanei au încercat să explice dezastrul de proporții cu Pyunik Erevan, făcând și unele afirmații îngrijorătoare despre viitorul clubului.

Cristian Bălgrădean: „Cea mai neagră seară de când sunt la CFR”

„E cea mai neagră seară a mea de când sunt la CFR Cluj. Ne-au dat gol la singurele ocazii pe care le-am avut. Am respins acea minge cum am putut. Nu știu dacă puteam face mai multe. Simt dezamăgire, frustare, toată lumea se aștepta să mergem mai derprte. 

Acesta este fotbalul, n-avem ce să facem. Nici nu știu cine o să doarmă în seara asta, vom analiza ce s-a întâmplat. Clubul depindea de acești bani din Champions League, dar nu cred că va fi sfârșitul clubului aici”, a spus Cristian Bălgrădean, la Digi Sport.

Ciprian Deac: „Nu realizez ce s-a întâmplat”

„Supărarea e mare. Nici nu mai am cuvinte. Nu realizez ce ni s-a întâmplat. Au avut o ocazie, ne-au dat un gol. Trebuia să terminăm noi meciul mai repede

Noi am hrănit adversarul, nu l-am anihilat. Supărarea e mare, e o tristețe imensă, nici nu ne gândeam că putem fi eliminați în primul tur. Sunt conștient că era o sursă importantă de venit pentru club. Voiam să trecem de două tururi, dar iată că nu ne iese așa cum ne-am planificat. 

Așa se mai întâmplă uneori, fotbalul ne mai dă unele palme. Sunt supărat, îmi pare rău că nu-mi găsesc cuvintele”, a spus și Ciprian Deac, liderul clujenilor, cel care a oferit două asisst-uri în partida de aseară.

CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: Imago Images
CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: Imago Images
CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: FacebooK@ CFR Cluj
CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: FacebooK@ CFR Cluj
CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: FacebooK@ CFR Cluj
+4 FOTO

CITEȘTE ȘI: 

CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2, 3-4 după loviturile de departajare! Ce rușine: campioana României, eliminată după o întâlnire dramatică!

A înlemnit! Reacția lui Dan Petrescu, după golul primit de la Pyunik Erevan în minutul 89 » Pe cine și-a vărsat nervii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
tororosso
tororosso  •  14 Iulie 2022, 16:00

Felicitări Grandpa Deak adevărat ai grăit „ Depindeam de acești bani! ” Când am afirmat cum că nu rușinea îi afectează ci bani .

Dobermannul
Dobermannul  •  14 Iulie 2022, 09:48
Postat de adrianii111 pe 14 Iulie 2022, 01:32

Să ne lase jucătorii și oficialii cfr-ului cu vrăjeala asta că depindea viitorul financiar al clubului de banii din CL! Știm cu toții că dl Dâncu o sa bage iar mâna adânc în buzunarul fiecăruia dintre noi să ne fure câte un euro pe an(nici nu-i mult la câți suntem în tara asta, nu?) să-și finanțeze jucăria demolată de niște neica-nimeni din Armenia! Așa "afaceri" să tot faci: bagi 15 milioane de euro pe an, plătești salarii imense, bani nu intra nici din performanta in Europa, nici din vânzarea de jucători,nici de la cine știe ce mega-sponsori, dar clubul e, oficial, "sănătos tun"! De cfr nu are curajul sa se ia Șucu de la Rapid, bine că i-a găsit pe cei de la Sepsi, care sunt ușa de biserica fata de mizeria din Gruia!In concluzie: "dați un leu/euro pentru cfr-eu"! și "notre respect, Pyunik"! P.S.: vine decontul pentru modul mizerabil in care cfr a furat titlul (și) sezonul trecut! Cineva, acolo sus, nu doarme!

Exact. Ar trebui verificat la sange de unde provin banii de la CFR de stau linistiti adunand datorii dupa datorii si fentand insolventele in schimb castigand campionate cu ajutorul arbitrilor trimisi de finul Burleanu.

Dobermannul
Dobermannul  •  14 Iulie 2022, 09:44
Postat de ultras1907 pe 14 Iulie 2022, 06:34

Elöre CFR.

Avanti inapoi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează