INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SCHALKE 04 0-0

FOTO 10.000 la -2 grade Celsius! » Încă un record negativ bifat de Steaua: cea mai mică audienţă la un meci european

Atmosfera a fost dezolantă aseară, pe Arena Națională, frigul ținîndu-i acasă pe mulți dintre fanii Stelei +4   FOTO
Atmosfera a fost dezolantă aseară, pe Arena Națională, frigul ținîndu-i acasă pe mulți dintre fanii Stelei

Articol de - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 01:15

Ninsoarea şi frigul de la Bucureşti, dar şi rezultatele proaste ale Stelei din Champions League i-au ţinut în faţa televizoarelor pe fanii campioanei.

Steaua a fost părăsită de suporteri la ultimul meci din grupele Ligii Campionilor de acasă din acest sezon. Vremea urîtă de la Bucureşti, situaţia proastă din clasament şi preţurile piperate ale tichetelor i-au făcut pe suporteri să renunţe la a vedea partida contra nemţilor de la Schalke de pe Arena Naţională.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La al 15-lea joc al ei în competiţiile europene pe cel mai modern stadion din România, Steaua nu a mai avut nici măcar o asistenţă comparabilă cu aceea de la partidele cu Legia Varşovia şi cu Chelsea. La -2 grade, doar 10.000 de fani au vrut să îngheţe de frig pentru a-i susţine pe Bourceanu, Tănase şi ceilalţi. Aseară s-a consemnat un record negativ: niciodată n-au existat mai puţini oameni la un joc al roş-albaştrilor în Europa pe Naţional Arena.

Precendul meci cu cea mai mică audienţă a fost cu Spartak Trnava, în preliminariile Europa League din sezonul trecut, atunci cînd doar 23.474 de fani au fost în tribune, de peste două ori mai mulţi decît a strîns partida cu Schalke.

Reduceri pînă în ultima clipă
O parte dintre suporterii stelişti care şi-au cumpărat bilete la începutul grupei de Liga Campionilor au decis să vîndă tichetele pentru jocul cu Schalke pe site-urile specializate la preţuri mult mai scăzute decît le cumpăraseră. Pentru cel mai ieftin bilet la peluză, care a fost cumpărat cu 70 de lei, fanii cereau 40 de lei. Chiar şi aşa, nu au existat doritori, iar steliştii au rămas cu biletele nevîndute.

596629-spectatori-steaua.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Boanteng, nici rezervă
Deşi Laurenţiu Reghecampf şi-a pregătit elevii pentru a face faţă atacurilor lui Kevin-Prince Boateng, acesta nu a fost pe teren, el accidentîndu-se ieri dimineaţă. Un alt jucător important, Julian Draxler, a rămas doar pe banca de rezerve, acuzînd o răceală puternică.

Acoperişul n-a fost de ajuns
Chiar dacă acoperişul a fost tras din cauza precipitaţiilor, tot a nins pe stadion! Acest lucru s-a întîmplat din cauza vîntului, care a trimis fulgii de zăpadă spre terenul de joc prin fantele laterale ale stadionului.

Stuttgart a întrebat de "Gladiator"
Alexandru Maxim a vorbit cu doar cîteva minute înainte de startul partidei de ieri despre interesul nemţilor de la Stuttgart pentru căpitanul campioanei, Alexandru Bourceanu: "Au fost discuţii cu jucătorii. Ei mă întrebau despre el, am vorbit şi cu alţi oameni din club. Orice echipă de valoare are nevoie de Bourceanu. Sincer, m-aş bucura pentru el, dar şi pentru orice alt jucător român dacă ar ajunge în Bundesliga". Bourceanu va intra în iarnă în ultimele şase luni de contract şi poate negocia cu orice club plecarea sa gratis din Ghencea.

Plîng după Tătă
Portarul în care Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf îşi pun speranţele în cazul în care Ciprian Tătăruşanu ar pleca de la Steaua, Valentin Cojocaru (18 ani), a vorbit despre posibilitatea de a deveni titular în poarta roş-albaştrilor. "Viitorul portar al Stelei pot fi eu sau Florin Niţă, doar Reghe va alege dintre noi doi. Să vedem ce se va întîmpla anul viitor. Pe mine m-au ajutat meciurile jucate la echipa de tineret, pentru că este un nivel înalt. Oricum, dacă ar pleca Tătăruşanu ar fi o pierdere pentru noi. E cel mai bun portar al României!", a declarat goalkeeperul.

INBOX:
- UEFA a comemorat înaintea partidei de ieri victimele taifunului din Filipine, care a făcut peste 5.200 de morţi. "Filipine, nu sînteţi singuri" a fost mesajul forului continental.
- Paul Pîrvulescu va reîncepe antrenamentele de astăzi alături de toată echipa, după ce timp de o săptămînă a lipsit din cauza unei răceli puternice.
- Aproximativ 500 de suporteri ai nemţilor de la Schalke au fost prezenţi la Arena Naţională. Înainte de meci aceştia au petrecut în Centrul Vechi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
schafe
schafe  •  27 Noiembrie 2013, 23:36
Postat de totdd pe 27 Noiembrie 2013, 09:23

aaaaaa, record negativ al Stelei ! nu e un record negativ in comparatie cu altcineva ! de exemplu otelul sau cfr...sau urziceni ! aha, continuati sa loviti in steaua ca niste zarzavagioaice care se balacaresc cu clientii ! ceva de bine? ceva frumos...nu stiu, despre faptul ca steaua aseara chiar a jucat bine! cain tur cu shalke chiar a jucat bine, pana la golul norocos al lor...ca un retur cu basel aia au aavut mare noroc. despte asta nimic? doar ca s-a facut de ras, ca nu au fost spectatori, ca doar 3 puncte etc. sunteti penibili !

continuati sa va mintiti ca, de fapt, in comparatie cu nu stiu cine, sunteti marea scula de pe bascula. nu vedeti ca va duceti la vale. asta e defectul vostru, dar meritati.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Noiembrie 2013, 18:38
Postat de vasile356 pe 27 Noiembrie 2013, 12:44

voi comentati ca nu au fost suporteri la meci,dar ganditiva cat a costat biletu,cat castiga romanu salariu mediu si ganditiva daca un om normal la cap poate sa isi permita sa cumere biletu indiferent cat de stelist este.eu din 88 merg pe stadion,am abonament,am platit 500 roni sa am conditii sa nu stau in ploaie,ninsoare,si am loc in tribuna a2 in gencea,ia ghiciti ma ploua,ma ninge? eu zic ca da.toate astea nu sunt sfidare,prosteala,ce sa mai vorbim de bun simt.atunci va rog sa nu loviti in suporteri ca nu meritam.PS.dragostea si bani de bilet sunt la noi,nesimtirea si talharia la ei[conducerea STELEI-mm].

Cand o parte a suporterilor au fost impotriva deciziilor si metodelor de conducere a Stelei, patronul si managerul au pus gorilele sa ii bata in stadion, pe strada pe unde locuiau, ba chiar meme l-a batut pe amaratul ala in trribuna ! Toti suporterii unei echipe sunt scindati de anumite interese sau de modul diferit de a gandi, de caracter si de cat au reusit niste indivizi(conducatori) sa le suceasca mintile ! Preturi nesi@mtite se nasc la meciurile importante unde cred ei (conducatorii) ca pot da lovitura ! Preturile au fost gandite in ideea ca Steaua se va califica si nu vor ramane bilete nevandute, totul s-a intors pe dos insa...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Noiembrie 2013, 18:26

Ati uitat sa mentionati ca in cei ..sa zicem 10 000, eu cred ca nu au fost mai mult de 8500-9000, se aflau si cei cca 1000 de suporteri ai lui Schalke !!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează