INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

FOTO Ce a făcut Messi în dimineața de după finala Ligii Campionilor: "Iau micul dejun alături de ea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2015 13:59

Messi a ieșit golgheterul Ligii Campionilor, la egalitate cu Neymar și Cristiano Ronaldo, cu 10 goluri, și și-a mai trecut în palmares o nouă Ligă, după cele trei pe care le avea deja.

În această dimineață, starul argentinian le-a arătat tuturor urmăritorilor săi de pe Instagram și Facebook ce face. Acesta a postat o imagine în care apărea, la micul dejun, alături de trofeul Ligii Campionilor.

"Iau micul dejun alături de ea", a comentat Messi, făcînd referire la Cupa pe care abia a cîștigat-o.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
saramago
saramago  •  07 Iunie 2015, 19:52
Postat de submarina pe 07 Iunie 2015, 17:00

barca are 5 trofeie ucl 4 dintre care le-a luat messi...cine era barca fara el? cred ca messi e fotbalistul nr.1 din toate timpurile...cel mai stabil cu siguranta.

Barca a castigat Liga in 2006 (cu Rijkaard antrenor) intr-un moment in care aportul lui Messi era minor. In privinta celorlalte trei Ligi, de acord cu tine.

submarina
submarina  •  07 Iunie 2015, 17:00

barca are 5 trofeie ucl 4 dintre care le-a luat messi...cine era barca fara el? cred ca messi e fotbalistul nr.1 din toate timpurile...cel mai stabil cu siguranta.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Iunie 2015, 16:37

respect leo messi,unico grande messi !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează