INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BEȘIKTAȘ - BAYERN 1-3 (1-8 LA GENERAL)

FOTO Fază amuzantă în Beșitaș - Bayern » Meciul a fost întrerupt: “Ne-am bucurat când a sărit peste reclame” :)

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 15 martie 2018 13:50

Bayern a învins-o în deplasare pe Beșiktaș, 3-1, și s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor. În tur a fost 5-0 pentru nemți. Thomas Müller, atacantul lui Bayern, s-a amuzat când arbitrul Michael Oliver a oprit jocul pentru că un motanul roșcat pătrunsese pe gazon.

Într-o perioadă în care ultrașii furioși invadează terenurile și atacă jucătorii, propriii jucători, cum s-a întâmplat la Lille și West Ham, sau patronii de club pătrund pe gazon cu pistolul la centură, ca în Vestul Sălbatic, cazul lui Ivan Savvidis, la PAOK - AEK, un meci poate fi întrerupt și din cauza unui motan. 

Miercuri, la Istanbul, era minutul 50 când roșcovanul a apărut în iarbă, la marginea terenului, aproape de poarta lui Beșiktaș. Observându-l, arbitrul englez Michael Oliver a oprit jocul. Câteva zeci de secunde, motanul s-a uitat spre fotbaliști, apoi s-a speriat puțin de mulțimea de spectatori din tribune. Și, în cele din urmă, a zbughit-o peste panourile publicitare, printre fotografi.

"Nu știu câte pisici sunt pe acest stadion. A fost un moment amuzant", a râs Thomas Müller, mijlocașul lui Bayern. "Nimeni nu a intrat după motan. Oricui i-ar fi fost greu să-l prindă. Era și un pic speriat. De aceea, ne-am bucurat când a sărit peste reclame". 

Heynckes, primul antrenor cu 11 victorii la rând în Ligă

S-a întors la 72 de ani să salveze sezonul lui Bayern și a reușit. Jupp Heynckes, a 4-a oară antrenorul roș-albilor, are titlul asigurat în Bundesliga. Și a adunat miercuri a 11-a victorie consecutivă în Liga Campionilor, primul tehnician cu o asemenea performanță. 

7 calificări în șir are Bayern în "sferturile" Champions League

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
vasy86le
vasy86le  •  15 Martie 2018, 20:14

Beșitaș?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează