INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - STEAUA ROȘIE 3-1

FOTO Gafă haioasă a fanilor lui Napoli! Au vrut să ironizeze Steaua Roșie, dar au dat-o pe Steaua București :)

Captura TV Telekom Sport
Captura TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 17:44

Fanii celor de la Napoli au dat-o în bară încercând să-i ironizeze pe cei de la Steaua Roșie, formație pe care formația italiană a învins-o aseară, scor 3-1.

Suporterii napoletanilor au încurcat-o pe Steaua Roșie cu formația românească Steaua București, iar Belgradul a fost înlocuit cu București.

"București? În seara asta vă facem ca plasa asta. Vă spargem!", e mesajul apărut pe un poster cu care au venit doi dintre fani surprins în direct la TV Telekom Sport. În imagine este Insigne în timp ce trage de o plasă.

Celor doi suporteri nu prea le-a ieșit gluma, ci mai degrabă s-au făcut de râs neștiind exact cu ce echipă joacă favoriții lor și din ce oraș este.

CITEȘTE ȘI:

LIGA CAMPIONILOR // VIDEO + FOTO Liverpool pierde șocul cu PSG și e aproape de eliminare! Rezultatele complete, clasamentele și toate calculele calificării

Pochettino e optimist pentru ”optimi”: ”Barcelona, misiune posibilă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
mosvasile
mosvasile  •  30 Noiembrie 2018, 14:54

@ mmvv80 In Champions League nu a obtinut nici o victorie!A ciupit cate un punct- in ultimele meciuri din grupa-jucate in luna decembrie-pe terenuri inghetate-in care adversarii preferau sa-si menajeze jucatorii de baza,jucand cu rezervele!E drept ca Dinamo nu a jucat in Champions League-campionatele fiind cumparate de preacuviosul GG-dar in istoria sa, Dinamo are si ea cu ce se lauda!A eliminat pe Hamburg sau pe Internazionale Milano-detinatoarele trofeului- in Cupa Campionilor Europeni-are o semifinala de CCE -inaintea Stelei-cand a jucat cu Liverpool nu cu Kuusisi Lahty!Si Steaua a avut destule meciuri rusinoase, cu alde Macabi, sau cu echipe din liga a 2 din Elvetia!Dar nu a avut presa ostila pe care a avut-o Dinamo!

hanmocar
hanmocar  •  30 Noiembrie 2018, 14:34

Forza Steaua

rjka
rjka  •  30 Noiembrie 2018, 13:20
Postat de gigi_becali_8 pe 29 Noiembrie 2018, 22:13

Generalii si toti contestatarii de azi ai Stelei lui Gigi se bateau pe bilete sa fie in loje la meciurile Stelei lui Gigi pana acum 2 ani, din 2004 pana in 2015 :))) Atunci era Steaua, acum nu mai e ? :))) Si auzi, mai am o intrebare : din 2004 si pana in 2015, unde a fost " adevarata " Steaua a lui CSA ?? :)) A fost suspendata in aer ? :)) Nu te mai ozonifica, nu te ajuta deloc ! :)))

Steaua sa născut la CSA dacă jiji ar fi cumpărat Steaua ar fi fost proprietar pe club dar iel sa auto pronunțat patron peste noapte cumpărând doar jucatori , armata nu ia vândut niciodată clubul doar la concesionat pe o perioada de timp dar becalioti de unde sa înțeleagă , atunci când vrei un club al cumperi nu al furi .

Vezi toate comentariile (59)
Comentează