INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INEDIT

FOTO I-a semnat sentința? Soția-reporter a unui fotbalist de la Manchester City l-a criticat dur pe Pep Guardiola: „Încerc să fiu blândă, să nu înjur”

Foto: Instagram +38   FOTO
Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 10:04 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 10:20

Aleksandr Zincenko, 23 de ani, fundașul stânga al lui Man. City, are probleme la club din cauza soției, frumoasa Vlada Sedan, 22 ani.

Tânăra, manechin și reporter la o televiziune de sport, l-a criticat pe managerul Pep Guardiola după eliminarea din "sferturile" Ligii, 1-3 cu Lyon. Strategia lui Pep l-a scos din formație tocmai pe Zincenko.

„Pentru a fi blândă, să nu înjur, eșecul ăsta e numai din vina lui Guardiola. Într-un moment atât de important, să alegi o tactică experimentală e un dezastru. De ce să joci cu trei fundași centrali?", a spus ziarista ucraineană pe canalul său de YouTube. 

+34 FOTO

Citește și alte știri mondene:

FOTO Harry Maguire, versiune șocantă asupra incidentului din Mykonos: „Mi-au injectat sora cu drogul violului! Polițiștii mi-au zis: «Cariera ta s-a terminat!»”

FOTO Neymar și-a prezentat noua iubită » Fotbaliștii lui Bayern l-au ironizat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
radumatei
radumatei  •  26 August 2020, 10:24

Încă una care crede că dacă se „pricepe” la fotbaliști, se pricepe și la fotbal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează