INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - FC SEVILLA

FOTO Imagine senzațională de la Bayern Munchen - FC Sevilla! Ce făcea Arturo Vidal în timpul meciului

FOTO: Twitter Footbal__Tweet
FOTO: Twitter Footbal__Tweet

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 23:29

Arturo Vidal, fotbalistul celor de la Bayern Munchen, nu a putut evolua în returul sfertului din Ligă cu FC Sevilla, 0-0, 2-1 la general, din cauza unei accidentări la genunchi.

Chillianul a fost prezent în tribunele de pe Allianz Arena, dar nu a fost prea atent la evoluția din teren a echipei sale. Acesta a fost surprins în timp ce urmărea în direct pe telefon duelul fostei sale echipe, Juventus, cu Real Madrid. 

Ba chiar a fost imortalizat de un fan în timp ce celebra cel de-al treilea gol reușit de torinezi pe "Santiago Bernabeu". Imaginea a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.

Chillianul lui Bayern nu a avut însă prea multe motive de bucurie. Real Madrid a marcat în prelungiri golul care a trimis-o pe Juventus acasăm prin Cristiano Ronaldo (Detalii AICI).

Vidal (30 de ani) a evoluat pentru Juventus în perioada 2011-2015, perioadă în care a cucerit 4 titluri alături de "Bătrâna Doamnă".

Liverpool, Real Madrid, AS Roma și Bayern sunt echipele calificate în semifinalele Ligii. Tragerea la sorți va fi vineri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1786040581430120
Dan Conde  •  12 Aprilie 2018, 18:19

Dai Re Arturo!!! ***!!! Forza Bayern! Juve per sempre !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1786040581430120
Dan Conde  •  12 Aprilie 2018, 18:18

Forza Juve! #finoallafine # uefarealmadrid Rusine UEFA! Rusine Real! Rusine omul cu piscina CR7! Si in primul rand arbitrul niciun scuipat nu merita !

catalynn
catalynn  •  12 Aprilie 2018, 05:29

Incredibil e ca la banii si valoarea lui nu are iPhone X :-))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close