LIGA CAMPIONILOR  ·  CFR - MALMO

FOTO Nocturna, problemă comună pentru echipele din România! Emoții și la meciul CFR - Malmo

Articol de — Marti, 24 Iulie 2018

Partida dintre CFR Cluj și Malmo, primul meci din turul 2 preliminar pentru UEFA Champions League, a început cu o problemă. 

Nocturna stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" a cedat imediat după fluierul de start al arbitrului. La fel și tabela, fiind vorba despre o pană de curent. 

Nu e un caz singular în România, asta după ce în prima etapă au fost 3 stadioane cu probleme de acest gen. Viitorul, Craiova și Mediaș au avut și ele probleme. 

Pentru ardeleni lucrurile nu au fost atât de grave, asta pentru că meciul a început la ora 19:00, afară fiind încă lumină. 

2La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani, cine este

Libertatea

Comentarii (1)

bluespring  •  25 Iulie 2018, 14:34

... fără să fiu luat în balon pentru că aş putea să nu fiu înţeles, poate că diriguitorii cluburilor ar trebui să investească în echipamente noi, cu dispozitive pe bază de LED (care consumă semnificativ mai puţin şi durata de aprindere este scurtată la câteva zeci de milisecunde, nu minute întregi, cât durează actualele instalaţii cu proiectoare pe bază de gaz sau filament) - un exemplu concludent ar fi Philips Arena din Eindhoven, unde instalaţia este controlată computerizat şi este capabilă de a realiza jocuri de lumini special concepute pentru a crea atmosferă în momentele cheie (anunţuri ale crainicului, prezentare evenimente etc.), iar preţul este sensibil egal cu cele actuale (de la noi) însă cu mult mai fiabile şi, repet, consumă mult mai puţină energie electrică...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1