INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - STEAUA, MIERCURI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Prinţul lor la masaj, al nostru pierdut în peisaj! Boateng a intrat pe mîna fizioterapeutului în timp ce Cristea poza în parc :D

Cristea a postat pe Facebook o poză în care apare în ipostază de crai pe o terasă dintr-un parc bucureștean +1   FOTO
Cristea a postat pe Facebook o poză în care apare în ipostază de crai pe o terasă dintr-un parc bucureștean

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 22:31

Propulsat rapid între liderii lui Schalke, ghanezul adus de la Milan trage tare ca să fie în teren mîine seară, cu Steaua. Titular cu Săgeata, Adrian se întoarce cuminte pe bancă.

Schalke are un "Prinţ" de speriat! Kevin-Prince Boateng chiar fierbe s-o bată pe Steaua, dovadă că trage tare să fie în teren mîine seară, la debutul în grupe cu "minerii" din Gelsenkirchen.

Dacă Adrian Cristea, "Prinţul" nostru, s-a pozat ca un fotomodel duminică, autorul golului victoriei cu Mainz (1-0) şi-a asigurat fanii că nu va lipsi, postînd pe twitter o fotografie de la şedinţa de recuperare efectuată ieri.

"Gata de meci", a anunţat mijlocaşul ghanez, care, pentru a-şi trata o problemă musculară, a intrat pe mîna fizioterapeutului Egil Eliassen, norvegianul adus la Schalke în 2009 de Magath.

Boateng a ţinut să-şi arate ataşamentul faţă de noua echipă şi a închiriat o lojă pe Veltins Arena, plătind o sumă cu 5 zerouri: "Mă simt legat de Schalke, viitorul meu e aici".

3 goluri în 4 meciuri a reuşit Boateng pentru Schalke şi Milan în Bundesliga şi play-off-ul Champions League

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
mielusic
mielusic  •  17 Septembrie 2013, 12:35

Domnu ziarist amd verificat si esti putin pe langa problema. Boateng a jucat pentru Milan in play off-ul Champions League unde a si marcat o dubla asa ca oricat de tare ar trage el nu poate sa joace cu Steaua. OOOOPS inca unul care sau scrie SF sau isi ia banii degeaba

imperator1
imperator1  •  17 Septembrie 2013, 10:30

Pe acest articol au drept doar țăranii la comentarii . :)

americanu197
americanu197  •  17 Septembrie 2013, 09:47

si asa cristea era la bere cand boateng invata meserie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close