INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER

FOTO Scenografie specială a fanilor lui Inter la revenirea în Champions League după 7 ani

FOTO: Reuters +1   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 19:57

Inter Milano a revenit în această seară în Champions League, meci acasă cu Tottenham. Au trecut 6 ani și jumătate de când "Giuseppe Meazza" nu mai găzduise un meci al "nerazzurilor" în cea mai importantă competiție. 

Iar fanii italieni au dus lipsa unui astfel de meci și au celebrat în stil mare revenirea favoriților în cea mai tare competiție europeană.

"We are back" (Ne-am întors) a fost mesajul uriaș afișat în peluză de ultrașii echipei care în 2010 câștiga trofeul UCL. 

Mai bine de 70.000 de oameni au venit să o vadă pe Inter în duelul cu Tottenham, una dintre adversarele din Grupa B la calificarea în primăvara Champions League.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
florinso
florinso  •  19 Septembrie 2018, 15:12

Ce ciudat au jucat intre ele echipele mele cu care tin in Europa. Meciul a fost ciudat. Se parea ca englezii castiga,iar spre final invers. Bafta la amandoua.

vri7
vri7  •  19 Septembrie 2018, 09:43

MILANO SIAMO NOI!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează