INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY

FOTO UMILIȚI de City în teren, de Dinamo în tribune » "Cetățenii" le-au umplut plasa de goluri roș-albaștrilor

Loja Stelei a rămas mască în momentul în care a văzut ce conține coregrafia plătită de Becali +5   FOTO
Loja Stelei a rămas mască în momentul în care a văzut ce conține coregrafia plătită de Becali

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2016 00:00

Arena Naţională s-a umplut aseară după multă vreme, iar la startul partidei, întreaga tribună a II-a a afişat un mesaj care a uluit şi a umilit întreg stadionul: "Doar Dinamo Bucureşti". Totul s-a făcut cu ajutorul inconștient al lui Gigi Becali.

Străzile din jurul Arenei Naţionale sunt pline de suporteri. Mai sunt două ore şi jumătate până la startul partidei şi Steaua parcă se întoarce la vremurile bune, când fanii se întâlneau la capătul tramvaiului 41, cu mult înainte de marile meciuri, pentru a depăna aminitiri, pentru a bea o bere şi pentru a "face" echipa de start.  

Să mergi la meci în calitate de ziarist şi să vezi atâţia fani reîntorşi la o pasiune care părea că a dispărut în România e la fel de reconfortant ca şi o victorie mare a echipei naţionale. Oamenii iubesc în continuare acest sport, problema e ce ştie să le ofere fotbalul românesc pentru a-i aduce şi păstra înapoi în tribune.

Steaua are ce! Le-a pus pe tavă o "friptură" adevărată. A adus-o la Bucureşti pe a treia cel mai bine cotată echipă, din punctul de vedere al lotului. Şi a adăugat şi un sos aparte: Guardiola.
Stadionul se umple văzând cu ochii. Până sus, la ultimul inel.

City iese prima la încălzire. Devreme, foarte devreme. Cu aproape 45 de minute înainte de start. Lumea hudiuie, dar nu ştie exact de ce o face. Iese şi brigada de arbitri. Sunt îmbrăcaţi în negru şi lumea din tribune exultă. Crede că sunt jucătorii Stelei. Cam jenant moment! Se mai întâmplă.

Pe scaunele de la tribuna a II-a fanii găsesc nişte pungi negre. În interior, o vestă şi un pliant, pe care sunt trecute instrucţiunile: "La acest meci veţi fi parte integrantă din coregrafie... Nu schimbaţi locul pe care l-aţi ales iniţial şi îmbrăcaţi vesta la fluierul de start".

"Piatra Neamţ, Forza Steaua1", "Câmpina România", "Te iubim, Steaua - Oneşti!" sunt doar câteva din bannerele care i-ar scoate din minţi pe Boroi şi Talpan. Şi totuşi se cunoaşte că Steaua nu are o galerie organizată. Că Sudul şi Nordul nu mai vor să sprijine echipa.

E lume multă, însă atmosfera e calmă, liniştită. Pe vremuri, în Ghencea, stadionul tremura la propriu cu mult înainte de startul meciului. Dar atunci exista Armata Ultra. Acum...

E 21:40. Se cântă imnul Champions League. Şi dacă n-ai avea puls deloc, muzica asta te duce la 180 de bătăi pe minut stând pe scaun. Se fluieră startul meciului, iar mesajul coregrafiei de la tribuna a II-a lasă mască tot stadionul. Scrie mare "DOAR DINAMO BUCUREŞTI".

Ce????? Ieri dimineaţă, Dinamo şi-a lansat o campanie, adresată fanilor, intitulată chiar aşa "Doar Dinamo Bucureşti". Iar la 15 minute după afişarea coregrafiei, Peluza Cătălin Hîldan a postat pe pagina de Facebook marea lovitură dată rivalei de o viaţă. Orice ar urma pe teren, o umilinţă mai mare nici că poate exista!

Distribuită intens

La vederea coregrafiei, dinamoviștii nu au ezitat să pună o poză cu tribuna de la meci care arăta mesajul "DOAR DINAMO BUCUREȘTI". Steliano Filip, Sergiu Hanca, Paul Anton și Ionel Dănciulescu au împărtășit mândri pe conturile lor de Facebook modul în care fanii steliști au fost păcăliți de galeria dinamovistă. Chiar și presa din străinătate a preluat poza cu umilinţa  Stelei, grecii de la gazzeta.gr numindu-i pe pagina lor oficială "fraieri" pe steliști.

Cum a fost posibilă coregrafia-şoc

Cum au reuşit fanii lui Dinamo să producă o asemenea mare lovitură? Lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari coregrafii, producerea unui show la meciul de aseară.

"Prima coregrafie va fi gratis, iar dacă vă place, ne plătiți la următoarele show-uri", au cerut reprezentanții "firmei". Pentru a-l convinge pe patronul Stelei, respectivii i-au arătat câteva modele, printre care şi o coregrafie 3D a celor de la Dortmund!

Gigi a acceptat, iar firma respectivă a lăsat pe fiecare scaun câte o pungă. Suporterii, neştiind despre ce este vorba, au îmbrăcat vestele şi au produs, practic, cea mai mare aroganţă posibilă făcută de Dinamo la adresa Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
catalynn
catalynn  •  17 August 2016, 10:14
Postat de polistul68 pe 17 August 2016, 09:51

Faptul ca stau ascunsi, e tipic romanesc..de unde atita curaj. As fi foarte curios, cum explica Reghe ( un antrenor "prea bun pt Romania", vorba palmierului ), gafa lui Tosca la primul gol. El care "l-a creat" pe Tosca...el, care il vedea la nationala...cum ti-ai invatat mai Reghe, fundasul ( ca si tine, dealtfel), sa preia cind are om la 5 m ? Poate Hummels preai, poate Barzaglli, dar tu, marele Tosca, sa preiei in conditiile alea...e sinucidere curata. Tosca trebuia sa aibe automatismul asta, sa passeze imediat, nu sa preia. Si aici se vede "mina" antrenorului...Asta ti-e valoare, dl. Reghe....stai la Steaua, ca altundeva, nu te tin mai mult de 3-4 luni. P.S> Cit despre coregrafie....asta e rasplata trufiei pe linia Jiji-Mimi-Reghe....dar chiar, unde e dl Stoica, cu hegemoniile lui, cu explicatiile lui inteligente ( parerea lui...) ?

Io unul nu ii acuz pe jucatori, ei nu au intrat pe teren cu forta, nu a obligat nimeni clubul sa ii angajeze. Ce sa ii cer lu Tosca?! E un motiv pt care Agero costa 60 de mil sa ti-l permiți iar Tosca doar cateva sute de mii ... Omul atat poate, si in plus a avut si emoții. Poti sa il plătești cu 1 milion de euro pe meci, nu va juca mai bine ca aseară.

catalynn
catalynn  •  17 August 2016, 10:08
Postat de johancruyff pe 17 August 2016, 09:58

lasa-l ca de astia de 30 de kg cu hainele ude, tari in pumn pentru ca au spate am mai vazut noi :). E plin de ei pe stadion. Am observat insa ca in facultate lui mm i-a crescut dosul. O fi de la stat pe scaun in timp ce isi scria capodopera?

Pai de la ce?! Ca doar nu de la săpun?!

catalynn
catalynn  •  17 August 2016, 10:04

Unde sunt ma Bakunin, Khal, Milne, Randoom si restul talibanilor jijisti care se bucurau ce mulți bani face jiji din vânzarea de bilete si jucatori de parca ii împărțea cu ei?! Americanii au o vorba: there is no such thing as free lunch ... Gheorghe a învațat-o acum the hard way ...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează