INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - REAL MADRID

GALATASARAY - REAL MADRID 0-1 // VIDEO + FOTO Real Madrid câștigă cu emoții meciul cu Galatasaray! Florin Andone a avut două ocazii mari și a fost remarcat de Marca

Articol de - Publicat marti, 22 octombrie 2019 21:41

Atacantul Florin Andone a fost integralist pentru Galatasaray în înfrângerea cu Real Madrid, 0-1. Românul a avut două ocazii mari, în minutele 7 și 10, fiind blocat de Thibaut Courtois.

Galatasaray - Real Madrid 0-1

Cu un punct chinuit scos cu FC Bruges, Real a venit în infernul de la Istanbul conștientă că îl poate pierde pe Zidane în cazul altui rezultat prost. „Suntem cu el până la moarte”, anunța la conferința de presă căpitanul Sergio Ramos. Care a dat iarăși ochii pe teren cu Florin Andone, după ciocnirea din preliminariile CE 2020. 

„În Turcia se trăieşte şi se moare pentru fotbal. Nu mi-e frică de Madrid. Am experiența destulor meciuri împotrivă, cred că putem învinge”, a „ținut să amintească înlocuitorul lui Falcao. „Coșmarul vostru s-a întors!", amenințau fanii pe stadion. 

Două ocazii mari în doar un minut! 

„Dubla” cu Sivas l-a încărcat teribil pe Andone. Care își pune armele pe masă de la început. Și are două mari ocazii în minutul 10, însă de fiecare dată se opune Courtois. Pasă filtrantă de la Belhanda și șut de la 15 metri, paradă a belgianului. Apoi imediat, dintr-o centrare din dreapta, reia fără preluare la colț și Thibaut se întinde, închizând poarta. 

Los blancos scapă, iar după avertismentul lui Benzema, trec în avantaj cu ceva noroc. Șutul lui Kroos (aflat la meciul 100 în Ligă), din pasa inspirată oferită de Eden Hazard, este deviat de Seri și-l păcălește pe Muslera. 

Remarcat și de Marca 

Andone e punctul de referință ofensivă pentru Cim Bom, toate mingile îl caută în careu. Apare prompt și la centrarea din stânga a lui Nagatomo, „cap” alături de bară. 

Ce puțin i-a lipsit să-i producă daune lui Zidane!”, remarcă Marca online. De ce n-a jucat așa și cu Norvegia? Florin se propune și la serviciu, are energie și idei, pasează paralel cu poarta, însă răsare Marcelo și evacuează pericolul. Nici Belhanda nu poate înscrie. Madridul rezistă și intră cu 1-0 la pauză. 

Eden a dat-o în bară! 

Și în actul secund Andone amenință poarta. Simte că poate repeta primul gol în tricoul Galatei, își face mingea la marginea careului. Știu schema Carvajal și Valverde, care-i blochează șutul. Apoi încă o reluare cu capul, înghesuită și imprecisă. Mai aproape de 0-2 e Hazard, unghiul e mic și Muslera atent. 

Are și mare noroc cu transversala care se opune șutului trimis de Hazard, belgianul driblându-l în prealabil! Dincolo, abia în minutul 83 apare șansa egalării, „capul„ lui N'Zonzi generând doar un oftat prelung în tribună. Real învinge cu emoții și Zizou continuă. 

7 șuturia avut Florin Andone (din cele 11 ale Galatei), dintre care două cadrate. A dat 17 pase, reușind 13, și a suferit un fault. Real a trimis 27, 14 pe spațiul porții

Galatasaray: Muslera - Mariano, Nekadio, Marcao, Nagatomo - Donk, N'Zonzi, Seri - Belhanda, Andone, Babel  
Rezerve: 
Antrenor: Fatih Terim  

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Valverde - Rodrygo, Benzema, Hazard  
Antrenor: Zinedine Zidane  

Vezi AICI toate rezultatele serii din UEFA Champions League

CITEȘTE ȘI: 

Zinedine Zidane își joacă postul contra lui Florin Andone! Jose Mourinho și Massimiliano Allegri sunt pregătiți să-i ia locul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
10153836040333310
Blonder DC  •  23 Octombrie 2019, 19:54

Nu-l mai ridicati in slavi pe Andone,si nici pe Courtois,am vazut fazele de cateva ori,Andone a tras spre portar,orice portar sub nivel mediu ar fi aparat suturile lui Andone si orice jucator cu adevarat valoros in UCL de obicei ar fi marcat de acolo.

1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  23 Octombrie 2019, 10:01

El, Babel și Muslera cei mai buni de la turci. In rest foarte slabi, nu e de mirare ca sunt pe 6. Luyindama foarte lent, Marcao caz de targa, Seri slab tehnic cu multe pase greșite, Blehanda o umbra și huiduit pe merit, Mor la fel, Feghouli i-a păcălit cu salariul și nu mai joaca nimic. Și dacă aveau 2-0, senzația era ca Real poate marca oricând și oricât. 27 de suturi înseamnă unul la trei minute, deci apărare și mijlocașul defensivi 0.

7manuel
7manuel  •  23 Octombrie 2019, 09:52
Postat de bazinga pe 23 Octombrie 2019, 08:56

Numai gura si fanii aia incredibili ....atat e de turci!In rest,fotbal...cu pipeta!Slabi rau......niciun turc pe teren si ei cica sunt echipa turceasca?!?Andone s-a nascut talent si moare speranta....da gol din an in Paste si atunci din intamplare....

Si Inter acum ceva timp a fost in situatia de a nu avea niciun italian in primul 11. Andone, spre surprinderea ta, e un jucator f. bun. Dovada ca a jucat si joaca in campionate tari ale Europei. Este tare pe picioare, calitatea lui numarul 1, are o viteza buna si da destul de bine la poarta. In campionatul romanesc ar defila.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează