INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY 0-5

GALERIE FOTO Gesturile făcute de jucătorii Stelei, care nu s-au văzut la TV » Suporterii au reacționat imediat

Foto: Alex Nicodim +3   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 15:50

Steaua a pierdut în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor cu Manchester City, scor 0-5, în fața a 45327 de spectatori.

Chiar dacă înfrângerea a fost drastică, suporterii roș-albaștrilor și-au încurajat favoriții pe durata întregului meci. Cu 3 minute înainte de final, mai mulți fani au părăsit însă stadionul pentru a nu se îngrămădi la ieșire.

La finalul meciului, Reghecampf și-a strâns jucătorii într-un cerc la mijlocul terenului, lucru pe care obișnuiește să-l facă la fiecare meci. Apoi, antrenorul și jucătorii au dat un tur al stadionului și au fost aplaudați la scenă deschisă de suporteri.

Printre cei mai apreciați steliști au fost Niță, care a avut o evoluție fantastică în meciul de aseară, deși a primit 5 goluri, și Nicolae Stanciu. Portarul Stelei a primit nota 7 în Gazeta Sporturilor după penalty-ul apărat și alte 4 intervenții salvatoare. După aplauzele primite, cei doi jucători au fost chemați individual la salut de către fanii prezenți.

Mulți dintre suporterii care au venit la partida de aseară au anunțat că vor fi prezenți pe stadion și la derby-ul cu Dinamo. Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 21:00.

45.327de spectatori au fost aseară pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
paddy
paddy  •  17 August 2016, 21:31

Oamenii au venit sa vada vedetele de la Man City....nicidcum gloabele de la FCSB :)...

luck33ro
luck33ro  •  17 August 2016, 19:27

Aia 50000 de platitori au fost suporterii Stelei - inclusiv niste dinamovisti amarati au contribuit la bugetul nostru :D

babahuda
babahuda  •  17 August 2016, 18:53
Postat de chromophobia pe 17 August 2016, 17:54

Trebuie sa va angajati oameni sa puteti strange 50.000 de oameni ca sa faceti din nou o coregrafie.D-aia ati ales sa faceti cu aia de la tara prezenti la meciul Stelei

nici cu city nu ati stran simpatizanti ,spectatori ca suporteri nu au fost cum a strans Dinamo cu cfr in cupa 45mii ..o peluza a fost rezervata clujenilor ca se umplea si acea ...aseara cu city daca au fost in total 40 mii dintre care cred ca mai mult de 20 nu a venit ca tine cu fcb si sa vada city ..asta e adevarul ..daca mai era adevarata steaua ,erau prezente galeriile nord si sud a stelei si altfel era ..asa clona ce sa stranga ,,spectatori care vin sa vada si sa sustuina echipa oaspete city DEACEEA I-A SI APLAUDAT CA DOAR PT EI AU VENIT NU PT FCB ..cand vin doar pt fcb s-a vazut ,il fluiera pechipciu si il injura ,pe popa,pe lacatus ..aseara au venit simpatizantii city ..CU PRAGA CATI AU FOST 15MII?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează