INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

GALERIE FOTO Moment de pus în ramă! » Ibrahimovic l-a felicitat pe Messi după AC Milan - Barcelona 2-3

Ibrahimovic îl îmbrăţişează +3   FOTO
Ibrahimovic îl îmbrăţişează "părinţeşte" pe Messi şi îl felicită pentru succes

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2011 14:14

Fotbalul rămîne un sport al gentlemenilor. Jucat de huligani, dar, în primul rînd, al gentlemenilor. O mare lecţie de fair-play ne-a fost oferită miercuri seara de Zlatan Ibrahimovic.

După experienţa negativă prin care a trecut la echipa catalană, probabil că atacantul suedez ar fi fost jucătorul care şi-a dorit cel mai mult victoria în meciul cu Barcelona. A şi reuşit să marcheze un gol, însă a fost prea puţin în faţa celor trei goluri marcate de extratereştri.

Meciul fusese precedat de un şir de declaraţii războinice care au pornit de la lansarea cărţii scrise de Ibrahimovic.

"Cînd Messi a început să vorbească, cerînd un alt rol pe teren, lucrurile s-au schimbat. Guardiola a preferat să-i facă pe plac lui", este unul dintre pasajele din cartea lui Ibra, lăsînd să se înţeleagă că între el şi argentinian există o mare rivalitate.

Cu toate acestea, la sfîrşitul meciului cu Barcelona, Ibrahimovic a avut puterea să îl felicite. De fapt, chiar el a fost cel care a făcut primul pas. S-a îndreptat spre el, i-a strîns mîna după care l-a strîns protector în braţe. Vezi mai jos Galerie FOTO!

Guardiola l-a evitat!
Mult mai delicată a fost revederea cu Pep Guardiola. Antrenorul Barcelonei a încercat să îl evite pe Ibra, plecînd imediat la vestiare după fluierul final al arbitrului.

"Eşti un rahat pe lîngă Mourinho! Faci pe tine în faţa lui. Du-te dracului!", a scris atacantul lui AC Milan despre Guardiola în cartea lui.

Cu toate acestea, Ibrahimovic a anunţat înaintea meciului că îl va saluta pe Guardiola. Nu a mai avut, însă, această ocazie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
clayd
clayd  •  24 Noiembrie 2011, 21:00

FANTASTIC MECI ASEARA PE SAN SIRO!BARCELONA A LASAT IMPRESIA CA DACA VROIA,LE MAI DADEA 5 MILANEZILOR!ROSSONERI AU LASAT O IMPRESIE FOARTE BUNA,IAR PRINCE BOATENG,IBRAGIMOVICI SI BATRANUL SEEDORF AU STRALUCIT!DAR BARCA E BARCA,BARCA II ARE PE NUMERO1 MESSI SI PE XAVI!FANTASTIC!IMPRESIONANT E "BATRANUL"SEEDORF,ARE NISTE PASE GENIALE,LA VARSTA LUI JOACA FANTASTIC!

ratzy
ratzy  •  24 Noiembrie 2011, 20:39
Postat de dementyal pe 24 Noiembrie 2011, 17:57

da ronaldo sigur stie sa lege doua cuvinte...si ce realizari are ronaldo la nationala? si portugalia are echipa buna....si cu toate astea ce a facut....si ce face cr asta pe teren, da din mani fuge si bate penalty si lovituri libere...pfuai lei e e xtraordinar, minunat nemaivazut.... un inganfat lenes si laudaros..ofticatule.....

nu marcheaza doar din penalty`uri si lovituri libere, si nu e lenes, daca cerseste faze fixe putin mai mult decat messi, nu inseamna ca e si lenes, esti pr05t, mai bine taceai

ciocaneanu
ciocaneanu  •  24 Noiembrie 2011, 18:22

Ce va tot aprindeti pt. niste oameni care va sint la fel de indepartati ca Luna? Singurul lucru remarcabil e ca Ibra are OO in comparatie cu multi care se feresc sa deschida gura de frica si nu tine suparare. Asta inseamna ca e un tip generos. A scris ce a crezut el sau care a fost adevarul din punctul lui de vedere dar lucrurile merg mai departe. Bravo Ibra, lumea e plina de lingai si de fricosi care in sus pupa si in jos dau cu piciorul! De ce sa se teama in pozitia lui? Numai de D-zeu!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează