INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA-TRENCIN 2-3

GALERIE FOTO Momente şocante în timpul meciului Steaua - Trencin: "Îţi dau un şut în gură de nu te mai ridici d-aici!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 13:44

Chiar dacă meciul de ieri de pe Arena Naţională s-a jucat fără spectatori, nu au lipsit momentele tensionate.

În timpul reprizei secunde a meciului Steaua- Trencin, după ce Tade a reuşit să marcheze din penalty, unul dintre operatorii firmei Bivolul Advertising, contractată de ProTV, a vrut să ia la bătaie un fotoreporter care se afla în spatele porţii.

Operatorul nu avea voie, conform indicaţiilor de la şedinţa tehnică, să ajungă în zona rezervată fotoreporterilor, ci doar să stea pe partea laterală a terenului cu steadicam-ul la care lucra.

Deşi i s-a transmis de mai multe ori să nu mai intre în faţa fotoreporterilor, pentru că îi obstrucționează, cameramanul a început să înjure şi să-i ameninţe pe cei prezenţi. "Îţi dau un şut în gură de nu te mai ridici d-aici!", i-a strigat operatorul unuia dintre fotografi.

În pozele surprinse de trimisul GSP (FOTO ÎN GALERIE), se vede momentul în care cameramanul vrea să-l lovească pe fotoreporter şi felul în care acesta din urmă se fereşte.

Sesizînd că este fotografiat, operatorul nu l-a mai lovit pe cel vizat, ci "doar" l-a scuipat şi l-a înjurat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
alenb
alenb  •  24 Iulie 2015, 10:54
Postat de hawk pe 23 Iulie 2015, 15:01

Eu nu inteleg de ce dramatizam atat ! In 2012 eu zic ca Steaua a suferit o rusine mult mai mare ! A pierdut cu Spartak Trnava 0-1 acasa, o echipa mult mai slaba ca Trencin (informati-va )!!! Ce a urmat dupa ? Calificare grupe Europa league..am castigat grupa, am eliminate ajax si am batu Chelsea acasa ! In final, titlul 24 castigat si calificare in grupe UCL... Unde este rusinea? C-A-L-I-F-I-C-A-R-E !!!! RUSINE a patit Ludogorets & Moti cu descultii de la Milsami !!!

cu trnava steaua a dominat clar, slovacii obtinand o victorie norocoasa. Si era doar meciul tur, putea fi recuperat in retur. Cu trencin steaua a fost dominata mare parte din meci si a fost la un pas de eliminare (ocazia cu portarul din final sau un al treilea gol slovac venit la 0-2)

ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  24 Iulie 2015, 09:46

Domnul din imagini este blond, inteligent şi ceea ce a făcut este un simplu gest civilizat ca între ziarişti. Tolontan este pletos şi nu este în niciun caz femeia procurorilor din DNA. Sus cenzura, treiască ***' şi să cumpăraţi ziaru' lor de hârtie! :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  24 Iulie 2015, 09:42

Foarte borât agresorul! Foarte *** faţa lui care denotă un iq mai mic decât al râmei. :) Ce să facă şi el, un cameraman pe măsura meciului, adică sub-uman.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează