INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BAYERN 2-2

Genialul furios » Guardiola s-a contrat cu jurnaliștii după remiza cu Juventus

Guardiola nu a reușit să își facă echipa să câștige în Italia
Guardiola nu a reușit să își facă echipa să câștige în Italia

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2016 00:00

Guardiola s-a contrat cu jurnaliștii care-i suspectează echipa de lipsă ”de caracter” și de ”condiție fizică”.

O remiză cât un succes pentru Juve, care a revenit de la 0-2. Sau un egal cu gust de eșec pentru Bayern, care a jucat perfect o oră, pentru a da apoi victoria din mână - cum remarca președintele de onoare Franz Beckenbauer.

Guardiola a făcut o criză de nervi la vestiare, dar în fața jurnaliștilor n-a vrut să accepte sub nici o formă că poate benzina pe sfârșite sau lipsa de caracter a jucătorilor i-a ruinat "una dintre cele mai bune partide din cariera de antrenor".

"Nu dau doi bani"

"Știu că voi, în Italia, puneți accent pe condiția fizică. Eu însă nu dau doi bani. Pentru mine contează în primul rând mentalul. Nu m-am așteptat să vin aici și Juve să nu tragă un șut pe poartă 90 de minute. Sau ca noi să jucăm fără greșeală tot meciul. Am înfruntat o echipă mare, nu una de provincie. Juve are fotbaliști de calitate, nu uitați că anul trecut a fost în finală", a punctat Guardiola.

"Am avut balonul, ocaziile și două goluri"

Catalanul a demontat apoi și cealaltă acuză adusă alor săi: "E păcat că n-am cîștigat, într-adevăr, dar la final sunt satisfăcut cu ce am obținut. Voi spuneți că a fost lipsă de caracter din partea echipei. Dimpotrivă. Am avut balonul, ne-am creat ocazii și am marcat două goluri. Iar finalul a fost al nostru. Noi am atacat!".

"În retur noi avem mai multe variante de calificare decât Juve. Dar știm un lucru: nu există risc mai mare decît să nu vrei să riști"
Pep Guardiola, antrenor Bayern

"Sunt dezamăgit. Cînd ai 2-0 în fața unei echipe ca Juve trebuie să «îngheți» pur și simplu rezultatul"
Arjen Robben, atacant Bayern

"Putem juca fotbalul care s-o ducă pe Juve în «sferturi». Trebuie să nu primim gol și să avem o mentalitate ofensivă"
Paul Pogba, mijlocaș Juventus

6calificări a obținut Juventus în ultimele 6 eliminatorii directe când a remizat acasă în prima manșă

5deplasări consecutive fără victorie are Bayern în tururile eliminatorii ale Ligii: două egaluri și trei eșecuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  25 Februarie 2016, 12:00

"Dar știm un lucru: nu există risc mai mare decît să nu vrei să riști" mentalitate paguboasa in general, in viata! in 99% din cazuri, ea duce la pierderi insurmontabile...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează