INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - AC MILAN 4-1 (ÎN TUR 1-0)

George Weah îi critică pe jucătorii Milanului: "Ei gîndesc cu picioarele, i-aş da afară pe toţi!"

Articol de - Publicat joi, 13 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 martie 2014 21:14

Fostul atacant al Milanului îi critică extrem de dur pe rossonerii eliminaţi ruşinos de Atletico din Champions League


O legendă ca George Weah, primul fotbalist din afara Europei care a cucerit Balonul de Aur, în 1995, nu poate accepta ca Milanul, fosta sa echipă, să fie umilită în Serie A şi în Champions League. Tocmai a fost eliminată de Atletico din "optimile" Ligii, după un 1-5 la general.

"Sînt foarte trist. E scandalos ce se întîmplă, trebuie să se termine. Îmi displace Milanul actual, aceşti jucători gîndesc cu picioarele, i-aş da afară pe toţi şi aş începe de la zero", a protestat liberianul în vîrstă de 47 de ani. "Ziarele dau vina pe Seedorf, dar nu e vina antrenorului, nu el greşeşte echipa sau aşezarea tactică. Acum îl înţeleg pe Boban, spunea că băieţii de azi nu mai sînt ca noi, se gîndesc numai la maşini frumoase, la salarii mari şi să apară zilnic în ziare".


"După atîtea prostii, faceţi ceva, voi, tinerii de la Milan: dacă nu ştiţi să jucaţi fotbal, mergeţi acasă şi jucaţi Play Station. Acolo sigur sînteţi extraordinari"
George Weah, fost jucător Milan

"Cînd eu eram tînăr, dormeam cu mingea şi mîncam cu mingea, aveam lîngă mine mereu cea mai bună prietenă. Nu banii, nu luxul"
George Weah, fost jucător Milan

5 ani a jucat George Weah la AC Milan (1995-2000), cîştigînd două titluri în Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
alexandru_p
alexandru_p  •  14 Martie 2014, 02:52

Respect! Din pacate s'a pierdut acea mentalitate! Progresul tehnologic ne'a indoctrinat! Am ajuns sa credem in tot ce citim pe internet, am ajuns sa "socializam" pe facebook si sa ne intrecem in popularitate dupa cati "followeri" avem pe twitter! Am uitat adevaratele valori, am uitat scopul si frumusetea vietii, traim intr'o lume de plastic, artificiala, plina de "falsi idoli si profeti". E cool sa ai freza sau muschii lui Ronaldo, e tare sa fii bogat cum e el! NU! Nimic mai fals! E tare sa fii la fel de bun ca Ronaldo in domeniul in care lucrezi tu. S'a pierdut acest substrat! Se uita cauza si se idolatrizeaza efectul! Iar fotbalistii sunt primii si au si ex

dash.berlin
dash.berlin  •  13 Martie 2014, 13:20

Are perfecta dreptate.Milanul de astazi e o umbra a echipei din anii '90 .

lucell
lucell  •  13 Martie 2014, 12:28

Era ca un tanc in teren,avea o forta extraordinara cand juca!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează