INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI

VIDEO Cum a văzut Gică Hagi superpartida Real Madrid - Manchester City: „O altă galaxie!”

Thriller cu reveniri și goluri superbe între Real și City, în „sferturile” UCL. Foto: Imago Images
Thriller cu reveniri și goluri superbe între Real și City, în „sferturile” UCL. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 16:31 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 17:01

Fost jucător la Real Madrid în perioada 1990-1992, bifând 20 de goluri în 84 de meciuri, Gică Hagi (59 de ani) s-a declarat încântat de reprezentația oferită de campioana Spaniei și de Manchester City (scor 3-3), în prima manșă din „sferturile” Ligii Campionilor.

Real Madrid - Manchester City a devenit deja un Clasic al Ligii Campionilor, cu 10 episoade consumate în ultimul deceniu! Doar că marți seară, „Santiago Bernabeu” a fost teatrul primei confruntări între ultimele două regine ale Europei de la renovarea legendarului templu al fotbalului, iar managerul tehnic și acționarul principal al campioanei Farul Constanța nu a ratat ocazia să vorbeasca despre acest meci.

Gică Hagi, verdict dur, după demiterea lui Ivaylo Petev: „Domn' profesor nu mai există în România”
CSU CRAIOVA - FARUL
Gică Hagi, verdict dur, după demiterea lui Ivaylo Petev: „Domn' profesor nu mai există în România”

VIDEO. Cum a văzut Gică Hagi superpartida Real Madrid - Manchester City: „O altă galaxie!”

Cum să nu mă uit? Altă galaxie, este maximum de nivel pe care poți să-l vezi în fotbal! Ce poți să-ți dorești mai mult? Să vezi cel mai mare club din lume ever, Real Madrid, care a cucerit atâtea trofee, și un club de tradiție, într-o perioadă în care a învățat ce înseamnă să câștigi și să ai mentalitate de campion. Un fotbal extraordinar și m-am bucurat și eu de el”, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al campioanei Farul Constanța.

Cele două candidate la câștigarea trofeului au oferit un spectacol de gală pe „Santiago Bernabeu”, cu 6 goluri senzaționale, încheind la egalitate, 3-3, prima confruntare din lupta pentru un loc în semifinale.

FOTO. Haaland, ținta glumelor » Cele mai tari meme-uri, după primele meciuri din sferturile Champions League

„Erling Haaland când se joacă un meci tare”
+24 FOTO

Erling Haaland a fost subiectul celor mai multe glume. Atacantul norvegian de la Manchester City a fost inexistent în duelul cu Real Madrid. Haaland a fost anihilat perfect de Rudiger, iar fanii s-au amuzat copios.

Nici portarii celor două echipe nu au scăpat de ironii, în timp ce Rodrygo și Bernardo Silva au fost lăudați, fiind comparați cu Ronaldo, respectiv Messi.

VIDEO. Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona: „Trebuie să știi meserie că altfel nu merge”

Citește și:

Gică Hagi, verdict dur, după demiterea lui Petev: „Domn’ profesor nu mai există în România”

Poveste de senzație de la FCSB: „«Țiganu» îi spunea lui nea Gigi: «NU-l vând, că ăsta e gloabă, nu face banii»”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  10 Aprilie 2024, 16:54

Ce frumos ar fi ca fcsb sa-si masoare fortele cu echipe ca Real sau City. Cu cata mandrie am incasa gol dupa gol dupa gol...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează