INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

Gică Popescu: „Dan Petrescu e «nebun», dar joacă un rol” + cu ce detaliu l-a surprins CFR-ul: „Antrenorul a pregătit asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 19:43

Gică Popescu a fost impresionat de calificarea celor de la CFR Cluj, care au trecut de Celtic Glasgow, după o victorie impresionantă în Scoția, 4-3. 

Fostul internațional a comentat și duelul verbal dintre Gică Hagi și Dan Petrescu, antrenorul Viitorului, respectiv al lui CFR, care s-au înțepat pe diverse teme în conferințe de presă. 

„M-a surprins că jucătorii CFR-ului s-au ridicat la nivelul de agresivitate al adversarilor. A fost un moment cheie când s-a egalat din 11 metri (nr. Omrani, în minutul 74, la 2-2). 

M-a surprins agresivitatea, faptul că jucătorii de la CFR s-au ridicat la provocarea scoțienilor, despre care știam că vin peste jucătorii români. Dan Petrescu e «nebun» în general, nu numai ca antrenor, e extraordinar. Pregătește foarte bine meciurile, rolul pe care l-au jucat jucătorii a fost opera sa. Merită felicitat. 

Fiecare antrenor încearcă să își facă meseria jucând un rol. Dan Petrescu joacă un rol când pune presiune pe arbitri, pe echipă, Gică Hagi joacă alt rol. 

Îmi aduc aminte de un interviu al lui Mourinho, care spunea că joacă un rol când coboară pe bancă. Același lucru se întâmplă cu fiecare antrenor. Dar Petrescu și Hagi au un mare respect unul pentru celălalt, sunt foarte puține lucruri care ar putea să le zdruncine prietenia”, a explicat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Citește și:

 Cifrele InStat confirmă: Omrani, cel mai bun jucător de pe teren!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  14 August 2019, 21:55
Postat de fcsbsibklinadn pe 14 August 2019, 20:42

82' Vitoria de Guimaraes 5 - 0 Ventspils faceti rezervarile la hotel se pleaca in portugalia

Ho nebunule! Stai sa vezi ce faci maine seara!

121977924980296
Marinescu Johnny  •  14 August 2019, 20:46

*** hagi si popescu , felicitari Dan Petrescu , *** la invidiosi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  14 August 2019, 20:42

82' Vitoria de Guimaraes 5 - 0 Ventspils faceti rezervarile la hotel se pleaca in portugalia

Vezi toate comentariile (7)
Comentează