INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FARUL

Gică Popescu, prima reacție după rușinea cu Sheriff: „Inexplicabil! Am stat cu Hagi până la 3 dimineața”

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului
Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 20:14 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 20:42

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului, a oferit prima reacție după ce echipa din Constanța a pierdut în primul tur preliminar Champions League cu Sheriff, 0-3 în Moldova, 1-3 la general.

Popescu a găsit cu greu explicații pentru prestația Farului și a declarat că a făcut o analiză cu Gică Hagi. Cei doi nu și-au putut da seama de ce jucătorii campioanei României au fost zdrobiți de Sheriff.

Surpriza preliminariilor Ligii Campionilor » Ferencvaros, demolată de campioana Insulelor Feroe
TURUL 1 PRELIMINAR
Surpriza preliminariilor Ligii Campionilor » Ferencvaros, demolată de campioana Insulelor Feroe

Gică Popescu: „E inexplicabil ce s-a întâmplat”

„Am mers la Chișinău aseară, am luat cina cu Gică. Am stat să căutăm explicații și ne-am întors dimieața. Nu am găsit. Am întâlnit o echipă pe care am bătut-o săptămâna trecută. După câteva ore am ajuns la o concluzie, pe care o să le-o spunem jucătrilor. 

A fost lipsă de personalitate. Nu putem spune că nu am avut experiență. E inexplicabil modul în care am intrat pe teren. Este inexplicabil și pentru mine și pentru Gică ce s-a întâmplat. 

Au fost multe probleme musculare pe finalul meciului. Suntem departe de forma pe care am avut-o pe finalul sezonului. Sper să ne revenim din mers, să acoperim acest decalaj”, a declarat Gică Popescu, la „Fotbal Club”.

Gică Popescu: „Am avut probleme, dar asta nu scuză randamentul”

„Ne intesează Liga 1 si Conference League, pentru a încerca să spălăm imaginea lăsată aseară. Am fost obligați să lăsăm jucătorii în vacanțe, pentru că am fi avut probleme musculare în acest sezon. Le-am dat vacanțe să se recupereze. Am avut probleme, dar nu scuză randamentul de aseară. Jucătorii pot să îndrepte tot în meciurile următoare. 

Să arate că a fost o seară proastă, ca să nu fiu mai dur. Trebuie să încercăm să intrăm în grupele Conference League. Am fost impresionat la antrenamentul oficial înainte de meci. Era entuziasm, a fost un antrenament reușit. Arătau bine lucrurile, iar a doua zi au arătat altfel”, a mai declarat Gică Popescu.

VIDEO. Gică Hagi: „Nu mă deranjează că am pierdut, toți pierdem, mă doare maniera în care am făcut-o”

Citește și: 

Prima măsură luată de FCSB după refuzul CSA Steaua: „Facem reclamație”
FCSB
Prima măsură luată de FCSB după refuzul CSA Steaua: „Facem reclamație”
Planul fantezist al lui Becali, deconspirat de Dragomir: „A primit 30-40 de milioane”
FCSB
Planul fantezist al lui Becali, deconspirat de Dragomir: „A primit 30-40 de milioane”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (38)
Eu.Sa.Fiu.Sanatos
Eu.Sa.Fiu.Sanatos  •  20 Iulie 2023, 17:02

pai, bah, voi vreti sa faceti performanta europeana cu jucatorii aruncati de becali? cu Vina, Alibec, Nedelcu, Larie etc ?!? Nu face el bine cand ia jucatorii, ii testeaza 2 meciuri si ii arunca? Toata tara s-a bucurat ca a luat farul tilul.... La ce e bun, daca distrugi coeficientul muncit de cfr ani la rand si te faci de ras de la prima 'dubla' ?!? Desi este un cioban puscarias detestabil, incep sa cred ca becali se pricepe la fotbal mai bine decat toti asa-zisii specialisti de la farul, rapid etc. V-a spus clar: doar europa conteaza si n-ai cum sa faci peformanta cu aia pe care ii arunca el. Si, din pacate, iar s-a dovedit ca are dreptate

enigmaticul
enigmaticul  •  20 Iulie 2023, 09:58

Bă, voi nu știți cum să mai trageți o țeapă statului român, nu vă interesează pe voi fotbalul, dedesubt se ascund alte interese! Unul cumpără hoteluri ”moca” și face stadion pentru echipă, pe banii primăriei, altul trage țeapă statului, neplătindu-i dările, pentru transferurile de fotbaliști, etc. Însă aveți ”calitate” aproape în tot ceea ce afirmați, și sunteți atotștiutori, că deh.....ați jucat la nu mai știu ce echipe. Oare n-ar fi bine să vedeți voi de gradina voastră, și să nu mai dați indicații altora ce să facă??

03101956
03101956  •  20 Iulie 2023, 09:34

Ai stat cu Hagi la sprituri pana la 3 dimineata!!! Ati sarbatorit infrangerea!?! Sunteti o rusine pentru fotbalul romanesc! Ati iesit campioni cu sprijinul altor echipe, cu arbitri si ne-ati demostrat acum ce campioni sunteti. Oricum, Farul este pentru fotbalul romanesc si pentru Hagi doar o AFACERE, nimic mai mult. Fara alte comentarii....

Vezi toate comentariile (38)
Comentează