INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA DE VIS: BARCELONA - MANCHESTER UNITED, AZI, ORA 21:45, PRO TV

Gică Popescu: "Vin de la hotelul Barcelonei, am discutat cu Pep şi am înţeles că Sylvinho va fi titular"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2009 00:00

Fostul căpitan al Barcelonei, Gică Popescu, spune că atmosfera în cadrul lotului pregătit de Pep Guardiola este degajată înaintea finalei Ligii Campionilor şi mărturiseşte că a discutat cu tehnicianul grupării azulgrana în această după-amiază, chiar în holul hotelului unde sunt cazaţi catalanii.

"Sperăm să fie o finală care să se ridice la nivelul aşteptărilor, dar orice s-ar întîmpla sper să cîştige Barcelona :). În afara faptului că se întîlnesc două echipe fantastice, va fi şi un duel între Messi şi Cristiano Ronaldo. Probabil că cine ia Liga, va lua şi Balonul de Aur.

În urmă cu doar cîteva minute am fost la hotelul în care sînt cazaţi jucătorii Barcelonei, chiar în centrul Romei şi am discutat cu cei din staff şi, preţ de 5 minute, cu Guardiola. Sînt relaxaţi, e vorbe de jucători care au cîştigat competiţii importante, trofee prestigioase, au pregătirea psihică necesară unei astfel de confruntări.

Din cîte am înţeles, Sylvinho va fi titular în banda stîngă, dar poate juca oricine într-un asemenea meci, chiar şi Eto'o :). Va fi şi o confruntare între experienţa lui Ferguson şi entuziasmul lui Pep, Barca va ataca aşa cum ne-a obişnuit, să vedem cine va avea cîştig de cauză. E o atmosferă extraordinară în oraş, sînt fani ai ambelor echipe cu fulare la gît, aşteptăm ca şi meciul să fie spectaculos", a spus Popescu pentru gsp.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
duckzila
duckzila  •  27 Mai 2009, 20:13

da ba aasta cu reclama la protv..bubui de inteligenta...dupa capu tau, un ziar serios care nu face reclame nu trebuie sa scrie nimic de ch league, pt ca se da la televizor pe un post al unui trust concurent. nu? am inteles bine ce ai vrut sa exprimi,nu? repet...esti un geniu!

 •  27 Mai 2009, 18:32

nu stiu ce aveti cu GICA POPESCU poate ati uitat toti ce a facut pentru echipa nationala eu si cu HAGI si nu uitati e un suporter adevaral al BARCELONEI nu degeaba a fost capitanul echipei,e greu sa fi capitan la o echipa straina dar GICA a reusit si mai mult cu el capitan a cistigat finala cupei cupelor pentru cei care nu stiu forzza barca.

 •  27 Mai 2009, 18:17
Postat de xenofonta pe 27 Mai 2009, 15:55

bai ,da ce vrajeala are asta de si-a faacut implant de par. Cred ca Guardiola numai de popete avea nevoie la hotel. Parca si vad tot stafu' Barcelonei stand aliniati si ascultand de vorbele lu popete. Popete e un neica-nimeni la Barcelona ,daca-l intrebi pe Messi de popete crede ca e vb de vreun cantaret ceva. Hai sa fim seriosi! Ma grabesc ca ma astepta Rooney cu Ronaldo sa bem o cafea! paaa

Bai, baiatule! Giga Popescu a fost capitanul Barcelonei! De tactu` inca n-am auzit!!!!! O.L.I.G.O.F.R.E.N. NEEDUCAT CE ESTI! Cum sa nu auda Lionel Messi de el, cand toti peretii muzeului clubului sunt impanziti cu poze cu Gica Popescu, dar tu de unde sa stii, n.e.m.e.r.n.i.c.u.l.e. !!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează