INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR

EXCLUSIV Gigi Mulțescu, după remarca rasistă a lui Sebastian Colțescu: „Nu va afecta relațiile de prietenie dintre România și Turcia”

Gigi Mulțescu (69 de ani) are dublă cetățenie, română și turcă. Dinamovistul nu crede că expresia rasistă folosită de Sebastian Colțescu în PSG - Bașakșehir va afecta relațiile dintre cele două țări. +11   FOTO
Gigi Mulțescu (69 de ani) are dublă cetățenie, română și turcă. Dinamovistul nu crede că expresia rasistă folosită de Sebastian Colțescu în PSG - Bașakșehir va afecta relațiile dintre cele două țări.

Articol de - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 21:06 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 21:21

Gigi Mulțescu (69 de ani) are dublă cetățenie, română și turcă. Dinamovistul nu crede că expresia rasistă folosită de Sebastian Colțescu în PSG - Bașakșehir va afecta relațiile dintre cele două țări. 

„Mă detașez de această exprimare nefericită a arbitrului. Dar, totodată, sunt alături de oficialul și de echipa Bașakșehir. Acest eveniment nedorit și nefericit nu va afecta relațiile de prietenie dintre România și Turcia. Sunt convins că se vor putea face delimitări clare. 

Este o exprimare de condamnat, asta e clar, dar nu trebuie acum să extindem cazul la nivel național, fiindcă a fost ceva izolat. Sunt sigur că oameni responsabili vor analiza cu discernământ întreaga situație. Românii și turcii au o relație bună”, a declarat Gigi Mulțescu, pentru GSP.ro.

VIDEO. Sebastian Colțescu, acuzat de rasism în PSG - Bașakșehir

Citește și alte știri despre PSG - Bașakșehir: 

Colțescu, „Politically correct” și planeta care s-a smintit! » Comentariu de Dan Udrea

UEFA a luat prima decizie după scandalul cu Sebastian Colțescu » Anunțul oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dragdim
dragdim  •  10 Decembrie 2020, 08:13

Cred ca trebuie să-l închidem pe viața pe Colțescu pentru a nu afecta relațiile de “pretenie” cu poporul turc. Acest popor iubitor de oameni, cu un trecut glorios, plin de respect și bunătate la adresa vecinilor lui, care din dragoste și iubire fata de poporul armean, a eutanasiat 1000000 de armenieni și zeci de mii de kurzi, care in felul lor rasist de a gândi, vroiau sa aibă și ei o țara a lor. Tot din prietenie au invitat familia Brâncoveanu la Istanbul unde printr-un accident nefericit, admirând sabia lui Ștefan, au alunecat și și-au tăiat capetele într-un mod pașnic. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10215087601007567
Alex Alexein  •  09 Decembrie 2020, 22:56

Da, suntem prieteni de sute de ani. Cu ei, cu Rusii si cu ungurii ne avem ca fratii. Dar tre sa recunosc, fac o shaworma magnifica, probabil de la tepes au invatat.

mafa
mafa  •  09 Decembrie 2020, 22:33

Nea jiji cazul este extins la nivel international, nu national, fapul ca nu faci decat sa-ti asiguri spatele pentru ca esti dublu cetatean( nu inteleg de ce turca !!...sunt mai gipsy ca noi) nu face decat sa pari un *** asa cum si frf si majoritatea politicilor s-au dezis de Coltescu, Iudas su existat mereu pe pamant...ceea ce cred ca era bine facut este de a apara cetateanul nu de a intoarce armele,( avem experienta),si a merge dupa cum bate vantul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close