INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - JUVENTUS 0-2

Gluma lui Mourinho prinde contur » Chiellini și Bonucci, invitați oficial să predea la Harvard: "Nasul lui rupt într-o mie de locuri e obiect de studiu"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 25 octombrie 2018 11:43

Gluma lui Mourinho de după eșecul lui United cu Juventus, 0-1, a rezonat la Universitatea din Massachusetts, unde antrenorul de portari al echipei, Frankie D'Agostino, îi așteaptă pe fundașii bianconeri.

După ce l-au exasperat pe Mourinho și nu i-au dat nicio șansă lui Man. United, Chiellini și Bonucci chiar pot merge la Harvard. Nu pentru a ține însă un curs de apărare, cum a glumit managerul portughez, ci pentru a preda în alte discipline extrafotbalistice!

Propunerea a venit de la antrenorul de portari al celebrei universități americane. Gazzetta dello Sport a vorbit cu Frankie D'Agostino, care i-a invitat și oficial pe campionii Italiei.

"Academicieni ai apărării"

"Îi dau dreptate lui Mou, chiar dacă sunt milanist. Îi aștept pe cei doi domni să țină cursuri băieților noștri. Și știu de unde i-a venit ideea lui Jose, este bun prieten cu Alex Ferguson, care a predat la cursul de business ținut la Harvard despre metodele sale de lucru la United", a dezvăluit italianul de 33 de ani născut la Boston.

A găsit și materia potrivită celor doi cerberi: "Chiellini ar trebui să conducă un doctorat în medicină. Nasul lui rupt într-o mie de locuri e obiect de studiu pentru cercetători. Iar Bonucci, un curs de psihologie. Transferul său de la Juventus la Milan și înapoi poate provoca tulburări bipolare de personalitate... Glumesc, sunt doi academicieni ai apărării. Iar dacă i-aș putea privi mai de aproape, echipa mea ar primi mai puține goluri".

Vezi și: VIDEO Mourinho, declarație incredibilă după înfrângerea lui United cu Juventus: "Să meargă la Harvard" » Mesaj ironic către fanii italieni

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează