INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MALMO, MÂINE, 19:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

Golgeterul lui Malmo a făcut show în week-end, marcând de două ori în victoria cu Orebro » Killerul Strandberg!

Articol de - Publicat luni, 23 iulie 2018 09:15

Campioana intră în focurile cupelor europene, iar adversarul din turul doi preliminar al Champions League, suedezii de la Malmo, defilează în campionat.

În ultimul meci din week-end, Carlos Strandberg, 22 de ani, a fost autorul unei duble, în minutele 49 şi 73. Atacantul suedez e un adevărat killer pentru apărările adverse, având șapte goluri marcate în ultimele șase meciuri!

"E important să câștigăm fără gol primit. N-avem voie să comitem aceleași greșeli pe care le-am făcut cu Botoșaniul. Trebuie să gestionăm mai atent dubla cu suedezii, care va fi una extrem de grea"
Edward Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Antrenorul lui Malmo, Uwe Rossler, a folosit următoarea formulă cu Orebro: Dahlin - Vindheim, Brorsson, Nielsen, Safari - Christiansen, Lewicki, Bachirou, Rieks - Traustason, Strandberg. Bachirou, Lewicki şi Nielsen au fost înlocuiţi în repriza secundă cu Samuel Adrian, Antonsson şi Bengtsson.

"Sunt foarte mulțumit de Carlos, care face meciuri excelente. A făcut din nou un meci bun din punct de vedere individual, dar și-a ajutat mult și echipa. Îmi dă multă încredere și liniște înaintea meciului de marți, din Europa. Vreau să ne păstrăm această energie, deși știu că ne așteaptă o deplasare grea", a declarat Rossler.

"Am văzut că au jucători puternici, de talie cei de la Malmo, dar trebuie să fim pregătiți în orice moment pentru astfel de meciuri"
Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

"Toţi jucătorii trebuie să demonstreze că se pot alinia la pretenţiile şi aşteptările noastre. Cine nu o va face se compromite singur. Nu voi avea timp să aştept pe nimeni"
Edward Iordănescu, antrenor CFR Cluj

DELEGARE » Arbitru din Muntenegru

Arbitrul Nikola Dabanovici va conduce la centru meciul CFR Cluj - Malmo, programat, mâine, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor Dabanovici va fi ajutat de compatrioţii săi Djordjije Raznatovici şi Marjan Paunovici. Rezervă va fi Milos Boskovisi.

TICKETING »  25 de lei biletul cu Malmo

Oficialii clujeni au scos la vânzare biletele pentru debutul european al campioanei. Acestea pot fi achiziționate și de la casele de bilete ale stadionului astăzi, de la ora 11:00 până la 17:00, iar în ziua meciului până ora 19:00. Cel mai ieftin e 25 de lei la peluză, 25 sau 30 de lei la tribuna 2 și 30, 80 sau 100 la tribuna 1.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează