INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MAN. CITY 4-0

Guardiola e atacat dur de cotidianul El Mundo: ”Mare doar lângă Leo”

Guardiola, în pragul unei crize de nervi
Guardiola, în pragul unei crize de nervi

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 00:00

Guardiola, 14 trofee cu Barca între 2008 și 2012, e atacat dur de cotidianul El Mundo.

Pentru Pep Guardiola, Barcelona a devenit un coșmar. Sau mai bine zis Messi. Al doilea meci pe Camp Nou, în calitate de oaspete, altă umilință.

Cu Bayern a pierdut în ultimele 13 minute ale semfinalei-tur din 2014-2015, 0-3, cu City a încasat-o miercuri și mai rău: 0-4! De fiecare dată, îngenuncheat de Leo!

Prilej pentru cotidianul spaniol El Mundo să-l degradeze prompt pe tehnicianul cu care catalanii au câștigat 14 trofee între 2008 și 2012: "Fără cel mai bun jucător din istorie, Pep e un antrenor decent. În niciun caz geniul care se crede. După fiecare meci împotriva lui Messi, devine din ce în ce mai mic".

Iar ziarul El Confidencial a fost și mai nemilos: "Altă dată, când va trebui să joace la Barcelona, poate să nici nu mai vină. Să-și ia concediu medical!".

"Clownio"

Claudio Bravo, portarul adus de Guardiola chiar de la Barcelona, i-a ruinat seara lui Man. City.  La scorul de 0-1, în minutul 53, chilianul a degajat balonul în picioarele lui Luis Suarez și apoi, aflat în afara careului, l-a respins cu mâinile, când atacantul blaugrana a încercat să-l lobeze.

Henț amendat cu "roșu" direct de arbitru și cu un titlu sugestiv, ieri, în tabloidul The Sun: "Clownio! Hart, pe care Pep l-a izgonit la Torino, n-ar fi greșit în așa hal". În inferioritate, City s-a prăbușit.

"Acest 0-4 nu e cel mai dureros eșec. Mai mult am suferit cu Bayern, când Real ne-a bătut în semifinalele Ligii tot cu 4-0"
Pep Guardiola, manager Man. City

5goluri le-a marcat Messi echipelor antrenate de Pep: două cu Bayern, 3 cu City

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează