INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA DE VIS, BARCELONA - MANCHESTER UNITED 2-0

Guardiola: "Îi dedic victoria lui Paolo Maldini!"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2009 00:00

Tehnicianul Barcelonei, Pep Guardiola, dedică victoria obţinută în finala Ligii Campionilor căpitanului de legendă al Milanului, Paolo Maldini, pe care îl consideră un exemplu demn de urmat pentru elevii săi.

"Aş vrea să dedic această victorie fotbalului italian şi, în special, lui Paolo Maldini, care este un exemplu pentru toată lumea. Ştiu că a avut unele probleme în ziua retragerii şi de aceea sperăm ca reuşita noastră să-l fi bucurat", a spus Guardiola, referindu-se apoi şi la jocul disputat pe Stadio Olimpico:

"Am început prost, apoi golul ne-a liniştit şi ne-am putut exprima mult mai bine. Îmi face o foarte mare plăcere să cîştig la Roma, îmbrăţişări tuturor italienilor".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  28 Mai 2009, 17:35

credeti ma ca mi s a zbarlit pielea la asemenea cuvinte .multumesc Pep multumesc Maldini pentru ca existi asemenea vorbe cand voi auzi si eu in Romania cand un antrenor dedica o victorie unui fost adversar sau coleg. oricum Forzza Milan/ Hai Rapid sunt mandru ca sunt contemporan cu voi si voi povesti la randul meu legendele existentei voastre

 •  28 Mai 2009, 17:14

mersi frumos Pep, foarte dragut din partea ta

skrilla
skrilla  •  28 Mai 2009, 10:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si noi cu totii pe tine, RED!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close