INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA MAN. CITY - CHELSEA

Guardiola și „războiul” cu arbitrul spaniol al finalei Ligii: „Nu-mi pasă de el”

Pep Guardiola
Pep Guardiola

Articol de - Publicat marti, 25 mai 2021 17:30 / Actualizat marti, 25 mai 2021 17:31

Managerul lui City, Pep Guardiola, s-a simțit mereu nedreptățit de Antonio Mateu Lahoz, care a dictat trei penalty-uri împotriva echipei lui Pep, eliminându-l pe antrenorul catalan în urmă cu trei ani, la ”sfertul” cu Liverpool

Nu e prea încântat Pep Guardiola de arbitrul finalei Ligii. Aparent, alegerea spaniolului Antonio Mateu Lahoz ar trebui să fie un avantaj pentru Pep în fața lui Chelsea, dar nu e. Chiar deloc.

De ce e supărat Pep Guardiola pe arbitrul valencian

Până acum, managerul catalan al lui Man. City s-a simțit mereu nedreptățit de ”centralul” valencian:

- Trei penalty-uri a dictat Lahoz împotriva lui City în trei meciuri de Champions League.

- L-a eliminat pe Pep la returul cu Liverpool, din ”sferturile” CL 2017-2018 (1-2 la Manchester, 1-5 la general). Atunci, antrenorul l-a acuzat că a anulat golul lui Leroy Sané pentru ofsaid, deși Milner atinsese mingea înainte să ajungă la atacantul ”cetățenilor”.

- I-a dat ”galben” lui Agüero, în loc de 11 metri, la 5-3 cu Monaco, în ”optimile” 2016-2017. City, 5-3 și 1-3, eliminată din cauza regulii golurilor în plus în deplasare.

Pep Guardiola: ”Sunt de încrezător în echipa mea”

”Mateu Lahoz e un tip special, îi place să fie mereu diferit, să iasă în evidență”, l-a descris Guardiola pe arbitru după înfrângerea cu Liverpool. 

Și nici acum nu e mulțumit de delegarea sa. Încearcă totuși să ascundă totul în spatele acestei declarații, pentru presa britanică: ”Nu m-am gândit nicio secundă la Lahoz. Nu-mi pasă. Atât sunt de încrezător în echipa mea. Nu vă puteți imagina cât sunt de sigur de băieții mei și de ceea ce trebuie să facem sâmbătă”.

2înfrângeri a suferit City în două meciuri jucate în fața lui Chelsea antrenate de Thomas Tuchel (0-1 în semifinalele Cupei și 1-2 în campionat)

16.500 de spectatori la Porto

UEFA a mărit procentul de spectatori permis la finala Ligii. Pe ”Estádio do Dragão” din Porto vor putea intra nu doar cei 12.000 de fani ai celor două echipe (6.000 City, 6.000 Chelsea), ci și 1.700 de spectatori. 

Forul continental vinde aceste bilete începând de azi, de la ora 14:00, pe www.uefa.com. În total, vor asista la meci 16.500 de persoane, 33% din capacitatea arenei.

Pleacă Donnarumma, dar AC Milan îl ignoră pe Tătărușanu și aduce alt portar de calibru! Mike Maignan, portarul lui Lille, sărbătorește titlul, foto: Imago

E oficial: Hansi Flick a semnat cu naționala Germaniei! Pe el îl întâlnesc „tricolorii” pe 8 octombrie!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează