INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - JUVENTUS, ÎN TUR 2-2, AZI, 21:45, DOLCE 2, GSP.RO

Guardiola simte că a descifrat jocul lui Juventus: ”Se apără în 8-9 și apoi te omoară”

Dybala, lovit de cuplul bavarez Vidal - Alaba // FOTO Guliver/GettyImages
Dybala, lovit de cuplul bavarez Vidal - Alaba // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 16 martie 2016 00:00

Guardiola nu-i amăgit de absențele bianconerilor, ultimii pe listă fiind Dybala și Marchisio.

Juventus trebuie să atace și să înscrie la Munchen pentru a spera la "sferturi", dar chiar acum l-a pierdut pe Dybala. Golgeterul bianconerilor, 18 reușite în acest sezon (între care primul în Ligă în turul cu Bayern), a capitulat ieri, resimțind un edem la mușchiul solear, din cauza suprasolicitării. În aceeași zi, Allegri aflase că s-a rupt și Marchisio (e out o lună!), Chiellini nu putea fi refăcut, iar Mandzukici rămâne incert.

Toate aceste absențe nu-l amăgesc deloc pe Guardiola, care nici el nu știe dacă poate miza pe Robben. "Nu are importanță ce accidentări au, sunt la fel de periculoși. Contează spiritul echipei. Juventus se așază cu 8-9 jucători în spatele balonului, însă știe să și atace. Barzagli, Bonucci și Hernanes au calitatea de a citi spațiile și de a păstra posesia. Au nevoie de puțin să te omoare. Admir fotbalul italian și respectul meu a crescut după partida tur", explică antrenorul bavarezilor.

"Programați să câștigăm"

A venit în vară la Juve, nu va fi titular azi, dar a înțeles deja ce înseamnă Juventus. "Aici suntem programați să câștigăm, ți se insuflă mentalitatea de învingător. Când ajungi la acest club știi tot ceea ce trebuie să faci. E ca și cum ți-ar implanta un cip", a declarat Alex Sandro în Tuttosport.

"Juventus este o echipă mare care știe să se apere precum cea mai mică din lume. Nu-mi place, dar îi admir pe italieni pentru acest talent al lor"
Pep Guardiola, antrenor Bayern

"Bayern e vulnerabilă și trebuie să credem în calificare. Nu e aroganță. Am fost fricoși în primele 20 de minute din tur, dar acum putem bate cu 1-0"
Patrice Evra, fundaș Juventus

11ani și 4 luni au trecut de la ultimul triumf obținut în Ligă de Juventus la Munchen, 1-0 în grupe

76%din meciuri au fost câștigate în acest sezon de Juve cu Marchisio în teren, primind 0,3 goluri în medie pe partidă. Fără el, bianconerii au 50% victorii și 1,1 goluri încasate/meci

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează