INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

Hagi și Răducioiu, vedete în Italia » Cei doi și-au ales favorita din Champions League: "Ei sunt numărul 1"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 09:50

Gazzetta dello Sport a luat mai multe reacții de la oamenii importanți din fotbalul mondial pentru a afla pe cine susțin aceștia în lupta pentru câștigarea Champions League.

Printre personalitățile intervievate de celebrul cotidian italian, prin corespondentul Gabi Safta, care e și angajat FRF, se numără Gheorghe Hagi și Florin Răducioiu. Ambii o văd pe Manchester City favorită la câștigarea trofeului suprem.

"Pentru mine, numărul 1 e City. PSG și Liverpool vor fi pe podium. Guardiola va câștiga datorită tinereții, talentului și motivației de care dau dovadă atât jucătorii, cât și el", a declarat Gheorghe Hagi.

"City va câștiga, însă mi-aș dori într-o finală cu Juve. Jucătorii îl cunosc acum pe Guardiola și sunt conștienți de puterea și valoarea lor", a adăugat Florin Răducioiu.

Manchester City se află în Grupa F alături de Lyon, Hoffenheim și Shakhtar. Trupa lui Guardiola va juca primul meci în Ligă miercuri, de la ora 22:00, cu Lyon.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
2062987317304056
Marcel Cluj  •  18 Septembrie 2018, 14:33

Cumparati procentele de la Negoita ! Dinamo poate sa revina acolo unde ii este locul ! Bratu trebuie sa-i duca cainele la Dinu si face mai multa p-erformanta stand in preajma lui !

magic4ever
magic4ever  •  18 Septembrie 2018, 10:38

City nu castiga UCL nici daca investeste 3 miliarde in transferuri...Guardiola este un antrenor mediocru fara Barcelona & Messi...a demonstrat asta la Bayern & City unde a avut fotbalisti f buni si bani la greu si nu a facut nimic in UCL...niciodata nu se poate compara cu Mourinho care a castigat UCL cu Porto & Inter...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează