INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRENCIN - STEAUA 0-2

Hamroun îl provoacă pe Chipciu și vrea să-i creeze probleme lui Rădoi: "Voi deveni cel mai bun!"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iulie 2015 23:39

Hamroun, marcatorul unui gol în meciul dintre Trencin și Steaua, scor 0-2, recunoaște că astăzi a fost una dintre cele mai frumoase zile din cariera lui și vrea să-i creeze probleme lui Rădoi în alcătuirea primului "11".

"Azi a fost una dintre cele mai fericite zile din viața mea de fotbalist. Am fost emoționat după golul marcat. Dedic acest gol tatălui meu care m-a încurajat mereu. Am intrat cu încrederea că voi marca. Dacă nu cred asta mai bine nu mai intru pe teren. A fost primul meu meci în Liga Campionilor. Nu sînt pregătit 100%, însă voi lupta să devin cel mai bun", a spus Hamroun.

"lUPT PENTRU POSTUL DE TITULAR"

"Am vorbit cu Mirel înainte și mi-a spus că va avea nevoie de mine. Avem șanse foarte mari să ne calificăm, dar trebuie să rămînem concentrați. Lupt pentru postul de titular la Steaua, asta e ținta mea. Îmi voi cîștiga locul! Chipciu e un jucător foarte bun, dar și eu sînt un jucător bun. Dacă antrenorul mă va dori pe mine, voi juca eu. Rădoi e foarte apropiat de jucători. Mă înțeleg foarte bine cu jucătorii, deși m-am antrenat cu echipa doar de cîteva ori.

Hamroun consideră că cel mai nou stelist, Gregory Tade, este foarte util campioanei: "Tade ne ajută acolo în față, vom avea mare nevoie de el".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
travka
travka  •  15 Iulie 2015, 10:39

chipciu de cand i a facut salariu 1 miliard 200 de milioane pe luna nu mai atinge mingea, e zero barat, joaca precipitat, crispat, face 20 de atingeri de balon pana suteaza sau paseaza, Hamroun asta a intrat dezinvolt si joaca cu capul sus, are viteza tehnica etc ...Chipciu cand are mingea la picior zici ca o ia razna intra in fibrilatii pune capu in pamant si fuge cum fugea Banel de nebun

danger.
danger.  •  15 Iulie 2015, 08:08

Hamroun va provoaca pe voi la tot felul de scenarii si afirmatii cu samanta de scandal , el joaca pt a-si arata valoarea si a prinde echipa

daniels7714
daniels7714  •  15 Iulie 2015, 07:53

ce sa mai... a fost o surpriza extrem de placuta Hamroun , daca la Tade ne asteptam oarecum , Hamroun a surprins prin usurinta cu care a jucat , de fapt i-am vazut declaratia dupa meci , foarte carismatic si lucid ceea ce denota siguranta in capacitatea lui ! despre Chipciu ... trece printr-o perioada proasta la fel cum au trecut ( si nu se mai termina ) Stanciu si Popa care acum sunt cei mai buni din echipa !!! sper sa-si revina cat mai curand , stie toata lumea ce poate .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează