INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - TOTTENHAM, 22:00

Harry Kane ar putea ajunge la Barcelona! Ernesto Valverde a vorbit despre atacantul englez

Harry Kane
(foto: Reuters)
Harry Kane (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 16:35

Mauricio Pochettino spune că Barcelona îl poate "fura" pe Harry Kane de la Tottenham.

Conform goal.com, FC Barcelona este interesată să îl transfere pe Kane, deoarece clubul spaniol se află în căutarea unui succesor de lungă durată pentru Luis Suarez.

În conferința de presă care precedă partida dintre Barcelona și Tottenham din Champions League, Ernesto Valverde l-a descris pe Kane ca fiind un jucător "excepțional".

E un fotbalist extraordinar! E bun în duelurile aeriene, șutează bine și face diferența în careu. Nu-i poți lăsa spații, nici măcar un metru pentru că e genul care profită imediat Ernesto Valverde

13 goluriîn 21 de meciuri are Harry Kane la Tottenham în acest sezon

Atacantul englez, în vârstă de 25 de ani, se află la Tottenham din 2009, însă în perioada 2011-2013 acesta a evoluat sub formă de împrumut la Leyton Orient, Millwall, Norwich City și Leicester City.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10153836040333310
Blonder DC  •  11 Decembrie 2018, 20:03

Kane s-ar lipi de Barcelona ca nuca de perete. Nu are nici stilul si nici frumusetea stilului de joc.E un atacant potrivit pt Premier League sau Bundesliga.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează