INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL

TOTTENHAM - LIVERPOOL // Marea necunoscută înaintea finalei Champions League: riscă Pochettino cu Kane? Anunțul fotbalistului

Harry Kane // foto: Guliver/Getty Images
Harry Kane // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 28 mai 2019 11:43

TOTTENHAM - LIVERPOOL // Harry Kane (25 de ani), golgeterul lui Tottenham, este refăcut după entorsa la gleznă şi se antrenează normal înaintea finalei Ligii Campionilor cu Liverpool.

  • Tottenham - Liverpool, finala Champions League, se joacă sâmbătă, 1 mai, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport!

Harry Kane nu concepe să rateze prima finală a Ligii jucată de Tottenham. A tras din răsputeri pentru a se recupera, după accidentarea din "sferturi" cu Manchester City şi va fi în avionul cu care The Spurs pleacă mâine spre Baku.

"Dacă meciul s-ar disputa azi, nu ar fi o problemă. Sunt pregătit pentru finală. Mă simt bine şi mă antrenez la capacitate maximă de mai multe zile. Depinde numai de manager dacă joc", anunţa încă de luni atacantul londonezilor. Semn că entorsa la gleznă suferită pe 9 aprilie, pe White Hart Lane, e deja amintire.

Titular din superstiţie?

Mauricio Pochettino ar trebui să-l treacă însă pe banca de rezerve pe Lucas Moura, eroul de la Amsterdam, cu hat-trick-ul din returul semifinalei cu Ajax:

"Eu şi staff-ul meu ne gândim atent dacă să-l folosim ori nu pe Harry Kane. Este o decizie pentru care oricum voi fi judecat după meci. Dacă vom câştiga, toată lumea mă va lăuda, dacă nu, voi fi crucificat de presă".

Medicii i-au dat "undă verde" căpitanului, iar jurnaliştii susţin că argentinianul ar dori ca Harry să joace şi din superstiţie. "Pentru Poche, Kane este cel mai bun atacant din lume şi a apelat la el chiar şi când nu era sută la sută apt din punct de vedere fizic", au explicat tabloidele. 

5 golurişi un assist are Kane în 8 meciuri din actuala ediţie a Ligii. În total în acest sezon, a dat 24 de goluri şi 6 pase decisive în 39 de partide la Tottenham

"Nu-mi fac griji că jucăm finala Ligii, că nu vom face faţă emoţiilor generate de un astfel de meci. Eu nu sunt important, nu contează ce voi face după, ar fi o ruşine să gândesc acum doar individual"

"Toţi vrem să rămânem în memorie, să păstrăm amintirea finalei. De aceea voi chema toată echipa pe teren la poză! Hai să intrăm toţi în istorie! Credeţi-mă, jucătorilor le pasă de asta mai mult decât vă imaginaţi!"
Mauricio Pochettino, manager Tottenham

Vezi și: Știrea momentului în Europa: vărul șeicului de la City își cumpără și el echipă în Premier League! Suma tranzacției

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează