INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA, MIERCURI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Helmuth Duckadam a vorbit în presa din Bulgaria: "Întîlnim o echipă puternică, însă Steaua are experienţă!"

Articol de - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 21:21

Preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, a prefaţat meciul de mîine în presa din Bulgaria. Oficialul stelist crede că experienţa va fi atuul roş-albaştrilor.

Eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam, a oferit jurnaliştilor bulgari un interviu în limba germană, în care a vorbit despre duelul de mîine dintre Ludogoreţ şi Steaua.

"Va fi un meci tare greu, dar sper să practicăm un fotbal frumos şi să ne calificăm. Steaua are mare experienţă la acest nivel, nu există o stare de stres.

Întîlnim o echipă puternică, însă avem experienţa Ligii Campionilor care ne ajută", a declarat preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează