INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Duckadam se ia de CSA Steaua: „Sunt foarte dezamăgit!”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 07:07 / Actualizat luni, 10 mai 2021 09:21

Helmuth Duckadam (62 de ani) s-a arătat dezamăgit de modul în care CSA Steaua a acționat pe 7 mai.

  • Pe 7 mai s-au împlinit 35 de ani de la cea mai mare performanță a fotbalului românesc! Steaua a scris istorie în fața Barcelonei, în finala Cupei Campionilor Europeni, 0-0 în timpul regulamentar și 2-0 la penalty-uri;
  • Helmuth Duckadam devenea primul portar din istoria fotbalului care reușea să apere nu mai puţin de 4 penalty-uri la loviturile de departajare, performanţa sa ajungând direct în Guinness Book;
  • Marius Lăcătuş și Gavril Balint au fost singurii jucători care au marcat pentru Steaua de la 11 metri, în poarta lui Francisco Gonzalez Urruticoechea;

Eroul de la Sevilla spune că CSA Steaua putea să organizeze o întâlnire între jucătorii care pe 7 mai 1986 au câștigat Cupa Campionilor Europeni și s-a declarat împotriva ideii de a sărbători succesul în iulie.

Duckadam, dezamăgit de CSA Steaua și Armată

„Cei de la Armată au dat vina pe pandemie... Sunt foarte dezamăgit! La Divizia C tot se strâng 20-30 de inși la un meci. 

Au spus că vor să mute în iulie, dar nu mai are farmec! Acum trebuia făcut ceva. Putea să ne cheme pe toți la o terasă în Herăstrău și veneam! Terasele sunt deschise”, a declarat Duckadam, potrivit digisport.ro.

CSA Steaua, fără petrecere de 7 mai 2021

CSA Steaua plănuia un eveniment spectaculos pentru a sărbători succesul de la Sevilla, dar totul s-a amânat din cauza stării de alertă din România și a restricțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

„Au fost pregătiri intense pentru organizarea unui eveniment, au început acum trei luni. Erau foarte multe surprize... Nu putem anunța o dată, dar evenimentul va avea loc. Și poate vor fi și fani în tribune”, a declarat George Ogăraru, team managerul de la CSA Steaua.

VIDEO Ștefan Iovan, amintiri de la succesul Stelei din Cupa Campionilor

Citește mai multe știri despre Steaua 1986:

Detalii de culise de la cea mai mare surpriză din istoria fotbalului românesc » Cum a ajuns Iordănescu să joace în finala de la Sevilla

EXCLUSIV Cine are cel mai mare merit pentru rezultatele Stelei '86? Lăcătuș, răspuns surprinzător: „Știu povestea... El este artizanul performanței!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  10 Mai 2021, 17:54

Imi pare rau ca sunt prea in varsta ca sa mai apuc grandioasa sarbatoare care se va face la implinirea a 100 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni.

138672209828437
Gelu Oanca  •  10 Mai 2021, 17:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forumeer
forumeer  •  10 Mai 2021, 16:03

Ce coincidenta, si stelistii sunt dezamagiti de tine, Ducka! Stelisti care, apropo, au sarbatorit vineri. Ramai cu FaciCeSpuneBecali, tu acolo consideri ca ai jucat, nu vad de ce ai vrea sa te bucuri alaturi de stelisti si Steaua, pe Stadionul Steaua.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează