INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REFUZ

Henry: "Nu vreau să joc împotriva lui Arsenal"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Thierry Henry este hotărît să rateze dubla manşă pe care FC Barcelona o va disputa cu Arsenal în "sferturile" Champions League.

 

Motivul îl reprezintă faptul că lui îi vine greu să evolueze contra fostei sale echipe, unde a rămas un autentic idol. În intervalul 1999-2007, atacantul francez de 32 de ani a disputat 380 de partide în tricoul "tunarilor", pentru care a înscris 226 de goluri în toate competiţiile.

 

Sînt motive suficiente ca Henry să declare: "Nu vreau să joc împotriva lui Arsenal. Pur şi simplu. Nu pot să uit perioada frumoasă petrecută acolo. M-aş răni singur şi aş răni şi o grămadă de alţi oameni. Sper să găsesc înţelegere".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  24 Martie 2010, 00:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Mai neam de traista, nemernicul de Henry n-are nici o treaba cu cinstea si onoarea. E un infumurat si un prefacut. Zice ca nu vrea sa joace cu Arsenal pentru ca oricum stie ca va fi cel mult rezerva. E complet scos din circulatie si m-as mira daca va juca citeva minute la mondiale. Caracterul lui e zero si asta s-a vazut in mai multe rinduri, asa ca daca tu-i aduci elogii, nici caracterul tau nu e mai bun ca al lui.... sau esti "pe linga" orice inseamna fotbal!

 •  23 Martie 2010, 20:07

TOT RESPECTUL PENTRU HENRY ....

 •  23 Martie 2010, 19:27

ii clar cä in Romania prea putini inteleg motivul lui. Henry dä dovadä in primul ränd de faptul cä e om si nu o päpusä a unui club unde ptr bani trebuie sä faci tot. Respect Henry!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează