INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - PLZEN 2-2

Herr Daum, am văzut acelaşi meci? Selecţionerul i-a remarcat pe doi dintre cei mai slabi oameni ai FCSB-ului

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 23:13

Prezent în tribune la partida tur dintre FCSB şi Viktoria Plzen (2-2), Christoph Daum a surprins cu declaraţia de la final. Selecționerul a lăudat prestaţiile unora dintre cei mai slabi jucători ai roş-albaştrilor.

Este vorba de Florin Tănase, care a fost şi schimbat de Dică la pauză şi de Gabriel Enache, unul dintre vinovaţii de la primul gol înscris de cehi.

Pe lângă cei doi, Daum i-a mai remarcat şi pe marcatorii golurilor, Budescu şi Teixeira.

"E pozitiv faptul că Steaua a revenit de două ori, s-a luptat extraordinar pentru a obține un rezultat bun. Va fi un retur interesant și să sperăm că se va califica. Plzen își permite acum să termine la egalitate, fie 0-0, fie 1-1.

Mi-a plăcut foarte mult prestația lui Tănase, apoi execuțiile lui Budescu, dar și inteligența cu care joacă mereu Teixeira. Niță a reușit câteva intervenții bune, Enache a fost și el activ", a spus Daum, citat de TV Dolce Sport.

  • Returul dintre Plzen şi Steaua are loc pe 2 august, de la ora 21:45. Meciul va fi transmis de TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (30)
sakamoto
sakamoto  •  26 Iulie 2017, 07:47

Toti baietzii lui Giginho sint o apa si un pamint. In campionat cistiga NUMAI cu borfashii fluieratori. Platitzi bine de stim noi cine. Ca valoare FCSB este mai slaba ca oricind! Lui Daum i s-a cerut sa numeasca, pe cine a remarcat. Grea intrebare! A nominalizat si dinsul, nishte ciocoflenderi la intimplare, ce sa faca bietul om? Sa spuna adevarul, ca totzi sint caricaturi de fotbalishti? Nu! Este-Daum- un om finutz, cu bun simtz. Vai si amar de fotbalul romanesc, sarac lipit pamintului! Jucatori de slaba valoare, echipe de club amarite-multe in insolventza, jucatori neplatitzi de multe luni- un campionat blatuit de arbitraje dirijate. Vor juca echipel din Liga Ororilor, in aceste cupe europene si in final, vom face bilantzul. Ca si in anii anteriori, va fi dezastros. Cu echipa Natzionala, alt dezastru:vinovat Daum! Daca Burleanu nu-l aducea pe dinsul, eram pe primul loc in grupa de calificare. Vise erotice! Traiasca si infloreasca in veci psd, conducatorul excelent al renumitului nostru fotbal! Traiasca cuplul de aur iorgu&briketa! Traiasca minunatzii artishti ce sufla la meciuri! Avem un fotbal fantastic! Succesuri stimatzi tovarashi si pretini! La multzi ani!

brandremist
brandremist  •  26 Iulie 2017, 00:27
Postat de ungurul_vesel pe 26 Iulie 2017, 00:21

I-a placut de Tanase, pai nu are omul dreptul sa-i placa de cineva? A declarat ca Enache a fost activ, daca esti activ nu poti sa gresesti? Voi nu intelegi nici limba romana?

Nu, nu are niciun drept să îi placă Tănase pt că Daum nu e un postac pe aici ca mine și ca tine, ci SELECȚIONER. Opiniile lui au altă greutate și alte consecințe. Mi se pare ciudat cum îi place fix pricăjitul ăsta , dar pe Budescu nu-l vede când trage echipa după el.

risc_mix
risc_mix  •  25 Iulie 2017, 23:48

Herr Daum, ai grija cu etnobotanicele romanesti. Sunt de proasta caliate si dau reactii inverse, te arunca in bancurile cu Radio Erevan

Vezi toate comentariile (30)
Comentează