INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VFB STUTTGART - GLASGOW RANGERS

Hinkel ştie cum poate fi învinsă Rangers: "Să mă sune cei de la Stuttgart şi le spun!"

andreas hinkel, celtic
andreas hinkel, celtic

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2009 00:00

Fundaşul lui Celtic Glasgow, Andreas Hinkel, nu uită perioada petrecută la Stuttgart şi profită de prilej pentru a le da o nouă lovitură marilor rivali de la Rangers. Internaţionalul german se declară dispus să-i ajute cu informaţii importante pe conducătorii fostului său club, dar spune că nu a fost căutat de nimeni pentru a-i fi solicitate detalii despre jocul "protestanţilor".

"Nu am fost sunat de la Stuttgart, poate e o greşeală că nu apelează la mine. Clubul are scouteri angajaţi, dar dacă simt că e ceva ce le scapă, ştiu cum să mă găsească. Îi cunosc pe majoritatea jucătorilor, am jucat alături de Delpierre, Tasci, Hitzselsperger şi Cacau, iar pe Lehmann îl ştiu de la echipa naţională.

E presiune mare pe ei pentru că sunt abia pe 12 în Bundesliga, vor ataca şi Rangers poate specula asta. Dacă jocul nu merge bine, publicul îşi va pierde răbdarea după 20 sau 30 de minute, aşa e acolo", a spus Hinkel, conform gsp.ro.

Andreas Hinkel, 27 de ani, a evoluat la Stuttgart între 2000 şi 2006, ajungând la Celtic în 2008 după o experienţă nefastă în Primera Division, la Sevilla.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează