INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RANGERS - SERVETTE

Ianis Hagi, lăudat de antrenorul adversarei din Liga Campionilor: „Supertehnic. Pare nepotrivit în Scoția”

Ianis Hagi, lăudat. Foto: Imago Images
Ianis Hagi, lăudat. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 14:06 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 14:23

Bojan Dimic, din 2015 la Servette Geneva, cel care a analizat jocul lui Rangers înaintea confruntării din turul 3 preliminar al Champions League, îl apreciază pe Ianis Hagi (24 de ani): „Are un excelent control al mingii”.

Chiar și după o pauză de un an, ianuarie 2022 - ianuarie 2023, provocată de accidentarea gravă suferită la genunchiul drept (ruptură de ligamente încrucișate), Ianis Hagi are încă o imagine bună în Europa.

Federația face KO ultimul plan al CSA Steaua! Răspunsul oferit Gazetei spulberă speranțele de promovare ale „militarilor”
CSA STEAUA
Federația face KO ultimul plan al CSA Steaua! Răspunsul oferit Gazetei spulberă speranțele de promovare ale „militarilor”

Antrenorul lui Servette Geneva: „Ianis Hagi, un jucător foarte bun”

Înaintea startului în noul sezon cu Glasgow Rangers, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, împotriva lui Servette Geneva, antrenorul secund al echipei elvețiene a vorbit mai mult de Ianis decât de toți ceilalți jucători ai vicecampioanei Scoției.

Bojan Dimic, din 2015 la Servette, cel care i-a analizat pe „The Gers”, a scos în evidență în primul rând calitățile „tricolorului”. „Este limpede că Hagi e un jucător foarte bun, supertehnic, are un excelent control al mingii”, a declarat tehnicianul pentru RTS Sport.

Managerul lui Rangers: „Ianis Hagi e pregătit de noul sezon”

Acesta a spus că „românul pare nepotrivit într-o formație scoțiană, dar poate ajuta mult Rangers”.

Dimic a încheiat: „Când înfrunți un asemenea grup, nu poți extrage o singură individualitate. La acest nivel, toți jucătorii sunt puternici. Nu trebuie să supraveghezi pe unul mai mult, pentru că pericolul poate să apară de oriunde”.

Managerul lui Rangers, Michael Beale, contează pe Hagi: „Acum, Ianis e și el refăcut complet și pregătit de noul sezon”.

Ianis Hagi riscă să-și piardă susținătorul

Pentru mijlocașul în vârstă de 24 de ani, există riscul ca situația să se schimbe dramatic. Beale, cel care a insistat să-i fie prelungit contractul până în 2026 și care nu a vrut să-l cedeze în această vară, ar putea fi demis dacă Rangers nu se califică în grupele Champions League și pierde derbyul cu Celtic, în campionat, pe 3 septembrie.

Fără principalul său susținător la club, e posibil ca Ianis să fie îndepărtat. Și atunci s-ar activa varianta Espanyol Barcelona. Ar putea ajunge la echipa catalană, retrogradată în sezonul trecut în Segunda Division. 

VIDEO. Edward Iordănescu: „Salut revenirea lui Ianis Hagi”

Citește și:

După Nordsjaelland, FCSB își ia adio de la Ghencea! Vestea primită azi de clubul lui Becali

Este mai rău decât se credea! Celebrul internațional nu mai poate lovi balonul cum trebuie

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
kuba.97
kuba.97  •  09 August 2023, 15:17

Stai linistit nenea Antrenoru’, gianis nu o sa joace in dubla cu voi!

parachioara5
parachioara5  •  09 August 2023, 14:45

Bojan il lauda pe Yannis in speranta ca o sa joace cu ei ...sa se p-limbe cu mainile in solduri si sa dea pase la adversar ...acesta i adevaratul Yannis ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează