INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - FC COPENHAGA 0-0

Iarăși circ cu arbitrajul. Thomas Muller nu mai înțelege nimic: „Ieri a fost penalty, azi nu mai este”

Jucătorii lui Bayern se ceartă cu arbitrul Frappart / Foto: Imago
Jucătorii lui Bayern se ceartă cu arbitrul Frappart / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 11:46 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 13:34

Mijlocașul lui Bayern, Thomas Muller, a criticat deciziile arbitrei franceze Stephanie Frappart, care le-a refuzat munchenezilor trei penalty-uri în meciul cu FC Copenhaga (0-0). „Ieri, la PSG - Newcastle, s-a dat penalty, acum, la noi, e penalty, apoi nu mai este. Nu mai înțeleg nimic”, a comentat internaționalul german.

Bayern și FC Copenhaga au încheiat miercuri la egalitate, 0-0, la capătul unui meci în care doar finalul a fost încins. Marcat de câteva decizii de arbitraj contestate de jucătorii campioanei Germaniei.

Doi dintr-o lovitură! Bayern Munchen s-a blindat pe un post
BAYERN MUNCHEN
Doi dintr-o lovitură! Bayern Munchen s-a blindat pe un post

Cele mai multe discuții le-a suscitat o fază petrecută în minutul 90, în careul oaspeților. Krätzig a încercat să paseze, danezul Peter Ankersen a oprit balonul cu brațul, iar „centralul” francez Stephanie Frappart a arătat punctul de la 11 metri. Numai că, invitată din camera VAR să revadă infracțiunea, Frappart și-a schimbat decizia, spre nemulțumirea bavarezilor.

Thomas Muller susține că nici el n-ar fi dat penalty, „dar există un regulament și un precedent”

Cel mai vocal a fost mijlocașul Thomas Muller: „Nici eu n-aș fi dat penalty, să fiu sincer. Dar există un regulament și precedentul de la PSG - Newcastle, într-o fază asemănătoare.

Dacă regula permite, atunci e ciudat că ieri nu s-a fluierat, apoi s-a acordat. Iar astăzi se fluieră, pentru ca apoi să se ia înapoi. Nu se potrivește! Nu mai înțeleg nimic”.

Thomas Muller: „Împingerea e ușoară, dar este evidentă”

Muller s-a referit și la două faze în care a fost direct implicat și a solicitat penalty. „Adversarul nu pune corpul, ci împinge cu mâinile. Această împingere cu brațele este o împingere ușoară, într-adevăr, dar evidentă. Poți fluiera penalty”, a comentat jucătorul lui Bayern. 

Despre celălalt moment discutabil, Muller susține că „adversarul m-a dezechilibrat în timp ce eram în balans. Ceea ce e foarte rău. Însă pe reluări nu pare atât de rău ca să dai penalty”.

Bayern s-a oprit la 17 victorii consecutive în grupele Ligii

Remiza cu FC Copenhaga nu-i creează lui Bayern probleme. Campioana Germaniei e calificată deja în „optimi”, de pe locul 1. Doar că i-a întrerupt seria de victorii consecutive în grupe la 17.

Rămâne, în schimb, neînvinsă în ultimele 39 de meciuri consecutive disputate în această fază a competiției. Record în Liga Campionilor!

Mai puteți citi:

UEFA ia măsuri! Se anunță o schimbare radicală în regula hențului!

Unic în istoria lui Real Madrid » Bellingham l-a depășit până și pe Cristiano Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Tetea1979
Tetea1979  •  30 Noiembrie 2023, 17:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează