INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA, MARȚI, 21:45, SPORTRO, DOLCE ȘI LIVETEXT GSP.RO

Înaintea duelului dintre PSG și Barcelona, Thiago Silva are răspunsul perfect la întrebarea "Cum poate fi oprită tripleta MSN?"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat luni, 13 februarie 2017 14:34

PSG şi Barcelona se vor întâlni, marţi, la Paris, în prima manşă a optimilor de finală ale Champions League. Thiago Silva, căpitanul campioanei Franţei a prefaţat meciul şi despre modul cum poate să fie oprită tripleta MSN.

Thiago Silva a dezvăluit într-un interviu pentru Le Monde modul prin care echipa pariziană va încerca să îi oprească pe Lionel Messi, Luis Suarez şi Neymar, cei trei jucători care formează celebra tripletă MSN în atacul Barcelonei.

"Messi este unul dintre cei mai buni din lume. Este aproape de neoprit, dar vom face analiza video pentru a încerca să identificăm zonele în care acţionează cu precădere Messi. Pregătirea noastră se bazează mult pentru a găsi un mod de a opri tripleta MSN şi mai puţin pe faza ofensivă, deoarece mingea o să fie mai mult la ei. Trebuie să găsim o soluţie prin care să fim mereu aproape de ei, să îi marcăm, iar acest lucru este foarte dificil", a dezvăluit Thiago Silva.

Fundașul lui PSG a glumit într-un interviu acordat pentru Mundo Deportivo: "Trebuie să avem grijă ca mingea să nu ajungă la cei trei din față și să ne rugăm lui Dumnezeu".

Pretenţiile şefilor lui Paris Saint-Germain sunt ridicate, însă Silva nu poate garanta că echipa va trece de Barcelona.

" PSG îşi propune să câştige Liga Campionilor, iar acest lucru presupune ca noi să eliminăm formaţia pregătită de Luis Enrique. Acum nu vă pot da un truc magic pentru a trece de sferturi, dar vă pot spune că vom da totul pentru a trece de Barca, după care vom încerca să trecem şi de sferturile de finală, mai ales că am fost în această fază în ultimele patru ediţii şi nu am trecut niciodată în semifinale", a mai spus căpitanul.

surse: le10sport.com, goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close