INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - CFR CLUJ 1-2

INCREDIBIL! Elveţienii i-au sabotat pe clujeni » Rada: "Au fost peste 40 de grade în vestiar. La fel îi primim şi noi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 august 2012 00:21

Jucătorul care a greşit la primul gol, Ionuţ Rada le mulţumeşte colegilor săi pentru că nu au renunţat după acea reuşită a gazdelor. Fundaşul clujean aminteşte şi de modul în care el şi colegii săi au fost trataţi de elveţieni.

"Important este că am marcat două goluri. Calificarea se joacă. Basel este o echipă periculoasă. Trebuie să fim atenţi. Nu cade bine un gol înainte de pauză, dar e bine că am reuşit să întoarcem rezultatul. Trebuia să jucăm de la început cu tupeu. Au pierdut foarte uşor mingile.

Plecăm cu prima şansă, dar trebuie să fim atenţi. Au fost nişte condiţii foarte proaste. Îi vom primi şi noi la fel, cu "braţele deschise". Au zis că nu merge aerul condiţionat, au făcut focul în vestiar, era foarte cald. Bine că le-am răspuns pe teren", a spus Ionuţ Rada la DigiSport.

"E o victorie foarte mare, mai avem un meci, va fi foarte greu, pentru că Basel e o echipă foarte bună.  În prima repriză am intrat cu frică, am fost timizi, am încercat să nu primim gol, dar după ce au marcat elveţienii am fost mai buni.

A venit pauza, am intrat la vestiare, am discutat, ne-am spus că nu aveam nimic de pierdut, nu fuseserăm cu nimic mai prejos decît ei şi asta ne-a dat curaj. Nu doar Sougou a fost bun, toată echipa s-a descurcat bine. Mai e un meci, nimic nu e sigur, se poate întîmpla orice", a spus Cadu la finalul partidei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
werdy
werdy  •  22 August 2012, 21:16

Bai rada , tot ghiolbal prost ai ramas ........................................esti cumva oltean ??????????????? esti din aia de se imbraca in costum si tenesi ...............................esti intre oameni de bunsimt acolo , straduiestete si tu un pic , tontule !

kamikaze96
kamikaze96  •  22 August 2012, 13:10
Postat de joker_28 pe 22 August 2012, 11:07

cadu a jucat chiar f bine si asta a fost sansa noastra!! rada e foarte slab joaca in reluare.............pe jos poate deposeda doar cu fault!!

Rada e iesit din primul 11 de la Rapid(cand a venit Bozo) a fost luat de Steaua si a jucat in locul lui Petre Marin, dupa vreo 2-3 etape si-au dat seama ca e slab si l-au vandut in Germania, unde nu stiu daca a prins vreun meci !

marius10094
marius10094  •  22 August 2012, 12:22

Daca nu ati stiut sa-l porniti...cum sa mearga ??? :)) nu ati gasit nici o telefomanda pacolo???sau o furase Maftei....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează