INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR, SEMIFINALE-TUR Z REAL MADRID - ATLETICO (MÂINE, 21:45, PROTV, DOLCE 1)

Informație de ultimă oră înainte de semifinalele Ligii » Detaliul care poate decide duelul Real Madrid - Atletico

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2017 10:22

Simeone trebuie să improvizeze în apărare, după ce l-a pierdut și pe Giménez în flancul unde Real Madrid va presa cu Marcelo și Ronaldo. Și Savici este însă un fundaș versatil.

  • Meciul Real Madrid-Atletico Madrid, semifinala Ligii Campionilor, se va juca marți, de la ora 21:45, și va fi transmis de ProTV și Dolce 1;

Diego Simeone are de rezolvat o mare problemă defensivă înaintea derby-ului madrilen. Flancul drept al lui Atletico este în suferință după încă o accidentare.

José María Giménez s-a rupt sâmbătă, în victoria cu Las Palmas, leziunea de gradul 2 la adductori scoțându-l din cărți și pentru retur.

Uruguayanul versatil, folosit de Cholo și stoper, și mijlocaș central, se adaugă listei stufoase a indisponibililor pe acest post vulnerabil acum.

Atletico îl pierduse deja pe titularul Juanfran, în returul lui Leicester din "sferturile" Ligii, iar rezerva obișnuită, Vrsaljko este în dubiu.

Deși medicii estimau la o lună absența lui, nici după 44 de zile croatul nu s-a refăcut complet după o ruptură parțială a ligamentului încrucișat posterior și, probabil, va reveni la manșa secundă.

Astfel încât Simeone ar apela iarăși la soluția Savici, cu apariția lui Lucas Hernández stoper, lângă Godin.

6 accidentăria suferit Giménez în acest sezon la Atletico. Uruguayanul este deja la a treia leziuni musculară

11 pase de gola reușit Marcelo pentru Real Madrid în acest sezon. Două în actuala Ligă, cu Legia și Bayern

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează